Pohdintaa Suomi-Ruotsi-maaottelupäivästä

Kommentoi
Viikonloppuna pääsee seuraamaan pitkästä aikaa maailman huippusalibandyä, kun Joensuussa pelataan Suomi-Ruotsi-maaottelut. Tarkoitus on lähteä parin kaverin kanssa täältä Kuopiosta seuraamaan pelejä. Mukava päästä seuraamaan turnausta, sillä täällä Savossa ei näe kuin kakkosdivaria, ja harvemmin tulee lähdettyä kauemmaksi katsomaankaan. Tähän alle olen koonnut muutamia asioita turnauksesta ja pelaajista joita kannattaa seurata:

Ruotsin miesten maajoukkueesta täytyy mainita harmitseni, että Henrik Stenberg ei ole maajoukkueen mukana. Muutenkin Ruotsin joukkueesta puuttuu nimekkäimmät ja ehkä "kokeneimmat" tähdet. Stenbergin poissaoloon syynä ilmeisesti hänen sairastelu kauden alla, joka hieman hidastanut pistetahtiaankin tällä kaudella. Seuraavia pelaajia kannattaa kuitenkin seurata: Kim Nilsson, Joel Kanebjörk ja Mattias Samuelsson. 

Suomen miehistä kannattaa suurennuslasi laittaa joensuulaiskaksikon ylle. Josban Tatu Eronen ja Perttu Puska pääsevät debytoimaan kotiyleisönsä edessä. Toivotaan pojille onnistunutta ensiesiintymistä! Tietysti "ulkomaanvahvistuksista" mahtavaa päästä seuraamaan Kohosta, Koskelaista ja Hyväristä.

Suomen nuorten maajoukkueesta haluan nostaa pari nimeä esiin, joiden otteita seuraan mielenkiinnolla. Pauno Kajoksinen Josbasta sai kutsun, ja on pelannut hyvää kautta liigassa. Nuori kaveri on saanut roolia hyvin Josban liigamiehistössä. Taitavaa ja hyvällä peliälyllä varustettua pelaajaa on ilo seurata! Toinen taitava ja hyvällä pelisilmällä varustettu kaveri on Kooveen Mikko Immonen, joka on yllättänyt kaikki Salibandyliigaa seuraavat. Entinen joukkuekaverini ansaitsee kyllä sinivalkopaidan päälleen, sen verran mahtava kaveri kyseessä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Seuraa heitä!

Lisäksi vielä kannattaa seurata Ruotsin naisten maajoukkueesta Emelie Lindströmiä. Maailman parhaaksi valittu naispelaaja on taitava, röyhkeä ja hyvällä pelisilmällä varustettu pelaaja. Ruotsin naiset valitsivat turnaukseen pienen ringin mukaan, joten uskon Lindströmin saavan paljon vastuuta pelissä. 

Minä olen mukana lauantaina katsomossa kannustamassa Suomea voittoon, ole sinäkin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti