Ennakko: KLC - SB Welhot

Kommentoi
Kesätyöhakemuksia lähetelty pitkin kevättä, mm. Kuopion kaupungille.

Runkosarja lähestyy loppuaan. Toisiksi viimeistä peliä viedään ja edessä vieraspeli Polvijärvellä perjantaina. Flunssa on vihdoin takana päin ja tämä viikko on menty kovasti. Hieman stressiä ollut kesätöiden hausta, mutta toivottavasti joku hyvä paikka löytyy niin "tunnolliselle, raittiille ja sosiaaliselle nuorelle miehelle", jota tässä on hakemuksiin kirjoiteltu. Tässä kuitenkin ennakkoa perjantain vierasreissusta:

Aiempi kohtaaminen oli yllättävän tiukka. Sarjan kärkiporukka Welhot kohtasivat hännempänä majailleen KLC:n joulukuun alussa. Polvijärveläisten maalivahti Mika Wolffin huippupelin ja 52:n torjunnan myötä Welhot olivat parempia vain luvuin 5-4.

Tällä hetkellä Welhot ovat sarjan kärkipaikalla, kun taas KLC taistelee putoamiskarsintoja vastaan. Ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin tiukat. KLC saa pienen kotiedun pienestä parkettikentästään ja varmasti kotiottelu antaa lisäpotkua kohdata Welhoporukka.

Kuumat pelaajat KLC:n joukkueesta ovat pistepörssin perusteella Mikko Hallikainen sekä Toni Vainikainen. Kannattaa ehdottomasti seurata myös maalivahti Mika Wolffia, joka tuotti suuret vaikeudet viimeksi Welholaisille.

Welhoista kannattaa seurata kaukaloon uutta paluuyritystä tekevää Tero "Josse" Korhosta. Viime viikonlopun pelin "Josse" joutui jättämään väliin kuumeen vuoksi, mutta nyt viimein pitäisi miehen päästä kaukaloon ja tositoimiin. Seuraa myös Welhojen puolustaja Teemu "Piisu" Kosusen otteita. Hyvin kenttää lukeva ja mahtavia avauksia tarjoava "Piisu" on ollut erittäin terävä reeneissä viikolla.

Tervetuloa katsomaan perjantaina 2.3. klo 19 Polvijärvelle KLC-SB Welhot!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti