Ennakko: SB Welhot - E-KI

Kommentoi
 Tämän päivän ruokana oli Kuopion Muotoiluakatemian ruokalan Kafetemian spagetti bolognese. Pieni mies, iso urheilijan annos.

Kiireen keskellä ehtii kirjoittelemaan pientä ennakkoa pyhäpäivän kamppailuun, kun Kuopion paikalliskamppailun toinen osa pelataan. SB Welhot isännöivät sunnuntaina Etelä-Kuopion Ilvestä kotonaan Kuopiohallilla. Tästä lähtökohdat kamppailuun Kuopion Herruudesta: 

Aikaisempi kohtaaminen Welhoille
Ensimmäinen joukkueiden välinen kohtaaminen Pohjantien pikkuparketilla päättyi Welhojen hyväksi lukemin 4-9. Ottelu oli mielestäni yllättävänkin selvä. Kolmannen erän alussa Welhot olivat karanneet jo 1-8 johtoon, mutta E-KI sai hieman kaunisteltua numeroita lopussa. Ottelun tehomiehinä häärivät tuolloin Aleksi Viinikainen Welhoista tehoin 4+0 sekä Simo Väänänen E-KIstä tehoin 2+1. 

EKI:n otteet ennakoitua heikompia
Odotukset Ilveksestä ennen kauden alkua oli kovat. Saivat hankittua hyviä vahvistuksia ja viime kausi antoi ennakoida hyvää tätä kautta. Kuitenkin tulos on ollut karua: joukkue löytyy alemmasta keskikastista ja voittoja on onnistuttu taistelemaan vain 7 kappaletta 17:sta ottelusta. Myös ilmeisesti jotain hämminkiä on ollut valmennusosastolla kauden aikana. 

Kuumat pelaajat
Ilveksen selvästi kuumin pelaaja on Perttu Kankkunen, joka on joukkueen selvästä paras pistemies. Mies löytyy kokosarjan pistepörssistäkin sijalta 5. Taitavakätinen pelaaja on tasaisesti paukutellut sekä maaleja, että syöttöjä. Joskus kentällä varsin näkymätön, mutta nimi löytyy kuitenkin tilastoista. Oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kankkusta hyvin säestää SB Savon divariajoilta tutut kaverit Pirinen Raine ja Väänänen Simo.

Welhoista mahtavassa iskussa tällähetkellä on Riku Tuononen. Pienen sählytauon intin takia pitänyt Riku palasi baanalla erittäin pirteänä. Viimeottelussa tehot 3+2 ja uskomatonta dominointia ykkösnyrkin alakerrassa. Myös kannattaa seurata maalivahtiosaston Petri Leschiä, joka piti nollat viime ottelussa. 

Ensi sunnuntaina 12.2 klo 18.00 Kuopiohallilla SB Welhot - E-KI! Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti