Ennakko: Cremasters - SB Welhot

Kommentoi
 Kouluhommia salibandyn ohessa vai kumminpäin?

Kouluhommien ja terävän harjoittelun keskeltä blogia kirjoittamaan. Päivä koulun osalta olisi pulkassa ja onnekseni koko viikko, sillä huomenna on vapaapäivä. Vapaus koulusta antaa myös erittäin hyvän mahdollisuuden valmistautua perjantai-illan salibandykamppailuun Cremasterssia vastaan. Tässä lyhyttä ennakointia perjantaista: 

Welhot selvästi parempi ensimmäisessä kohtaamisessa
Aiempi kohtaaminen joukkueiden kesken meni kuopiolaisille lukemin 11-3. Ensimmäisen erän ajan Cremasters pysyi mukana, jonka jälkeen Welhot meni menojaan. Epäselvyyttä paremmuudesta tuskin jäi kenellekään.Cremasters löytyy sarjan keskikastista, kun Welhot pitävät ykköspaikkaa hallussaan kahden pisteen turvin Pisabasta, joka on toisena.  

Vieraspelireissut haastavia
Perjantain kamppailun lähtökohdat eivät ole Welhomiehistölle kaikkein helpoimmat. Vieraspelireissu Joensuuhun myöhään perjantai-iltana tuo hieman haastetta otteluun, kuten myös penkkarit ja vanhojen tanssit, jotka vaikeuttavat lukioikäisten pelaajien osallistumista. Pelit ovat kuitenkin loistavaa valmistautumista mahdollisiin jatkopeleihin, joissa voi olla tulossa pitkiä ottelumatkoja. 

Kuumat pelaajat
Cremasterssin kuumimpia pelaajia ovat olleet Anssi Koivula, Sakari Salmela ja Matti Turunen. Myös puolustaja Sami Matikainen on vaarallinen, ja yksi sarjan parhaimpia puolustajia.

Welhoista kannattaa seurata puolustaja Joonas "Toke" Toikkasta, joka viimeottelussa nousi tärkeään rooliin kahdella maalillaan. Toke on todella nopea ja hyvän laukauksen omaava puolustaja. Mahdollisesti askiin palaa myös sairastuvalla olleet puolustaja Teemu Kosunen sekä hyökkääjä Jarno Nikulainen. Molemmat sen tason pelaajia, joita kannattaa seurata. 

Perjantaina 17.2 IS-Liikuntakeskuksessa Joensuussa  klo 19.30 Cremasters-SB Welhot

0 kommenttia:

Lähetä kommentti