Aikataulussa

Kommentoi
 Viimeistä sivua viedään harjoituspäiväkirjassa. Kohta otettava uusi käyttöön.

Olemme aikataulussa. FBI kaatui kotona komein 20-4 lukemin ja jos voittaminen jatkuu runkosarjan loppuun asti, on ilmeisesti niin, että saamme pitää kotiedun jatkopeleissä niin pitkään kuin olemme mukana. Töitä ollaan tehty hyvin, ja hieman harmi, että ei tämän kovatasoisempia pelejä ole runkosarjassa oikein enää tarjolla. Olisi hyvä saada terävä valmistautuminen jatkopelejä ajatellen. Harjoitusten meininki on onneksi ollut todella hyvää vääntämistä! Tiivis kilpailu pelipaikoista pistää osallistumisprosentin ylös, kuin myös tekemisen tason.

Flunssa alkaa itseltäni olemaan voitettu. Nenää on viikko niistelty aika tiiviiseen tahtiin, mutta onneksi kurkkukipu on hävinnyt. Viikko oli itselleni henkisesti rankka, mutta nyt on saanut levättyä. Mailan tuntuma ei vielä ole täydellinen, mutta näkyhän tuollakin jokunen syöttö ja veto eilen osuvan kohdilleen.

Ensi viikolla luvassa taas kovaa puurtamista, varsinkin jos täysin terveenä pääsee reenaamaan. Tavoitteena vielä harjoitella kovaa, kun ehtii ennen jatkopelejä! Tämä ilta kuitenkin levätään ja otetaan rennosti, niin huomenna jaksetaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti