Ennakko: SB Welhot-FBI

Kommentoi
Runkosarja lähestyy loppuaan huimaa vauhtia, ja samoin SB Welhojen kotipelitkin. Toisiksi viimeinen kotiottelu pelataan lauantaina, jolloin Kuopioon matkustaa Iisalmen salibandy-ylpeys FBI. Tässä lyhyttä ennakointia lauantaipäivän kamppailusta.

Lähtökohdat otteluun ovat selkeät: lohkon ykkönen kohtaa jumbon. Otteluun valmistautuminen voi olla Welhoille tietenkin vaikeaa, mutta uskon kuopiolaisten tähtäimen olevan jo jatkopeleissä, joten niitä varten halutaan saada hyvät pelit alle. Iisalmelaisten tilanne on erittäin heikko. Sarjan viimeinen putoaa kolmosdivisioonaan, ja säilyminen vaatii jo pientä ihmettä, vaikka kolme ottelua onkin vielä jäljellä.

Welholaisten leirissä on positiivinen tilanne. Sairastuvalta on saatu pelaajia takaisin rosteriin ja valmentajilla on edessään varmasti positiivinen ongelma valitessaan pelaajia pelaavaan kokoonpanoon. Reilusti yli 20 pelaajan ringistä löytyy hyvätasoista pelimiestä yllinkyllin, niimpä kovia pelimiehiä voi jäädä pöytäkirjan ulkopuolellekin.

Seuraa heitä: Iisalmelaisista kannattaa seurata Esko Seppälää, Pauli Aaltokoskea sekä Lasse Kauppista. Kaikki kolme paukutellut yli piste per peli tahdilla pisteitä.

Kuopiolaisista kannattaa seurata mahdollisesti kaukaloon paluun tekeviä Tero "Josse" Korhosta sekä Pasi "Mopsi" Purhosta. Jossen polvileikkaus on kuntoutunut hyvin ja hän ollut oikein pirteällä päällä harjoituksissa. Mopsi väänti nilkkansa toissa pelissä, mutta on joukkueen paras puolustaja pisteiden valossa.

Lauantaina 25.2. Klo 17.00 Kuopiohallilla SB Welhot-FBI. Tervetuloa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti