Ennakko: Coach Team - SB Welhot

Kommentoi
Blogin kirjoitus sujuu kaakaon lomassa Pressossa

Tulevana perjantaina pelataan taas salibandyä, kun Welhot matkaavat Juukaan kohtaamaan Coach Teamin. Erittäin pahana kotiluolana pidetty Coach Teamin kotiareena tarjoaa mielenkiintoiset asetelmat otteluun. Tässä lähtökohtia otteluun:

Aiempi kohtaaminen
Coach Teamin vierailu Kuopioon syksyllä ei sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla Juukalaisille. Welhot saivat maalihanat auki ja namuttelivat taululle makean 13-2 voiton. Lähtökohta otteluun ei kuitenkaan ole niin selvä kuin aiemmasta kohtaamisesta voidaan päätellä. Coach Team on nimittäin pystynyt kotikentällään erittäin vakuuttaviin voittoihin sarjan kärkiporukoista. Juuassa on kaatunut mm. Leba ja SB Welhot Nilsiä. Sarjataulukossa Welhot löytyvät ykköspaikalta kun taas Coach Team on viidentenä.

Yllättävä vieraskaukalo
Juuan liikuntatalo on mielenkiintoinen paikka pelata. Itse en muista olenko koskaan paikalla pelannut, mutta mielenkiintoisia kertomuksia paikasta löytyy. Alustana ilmeisesti on parkettialusta ja kentän muotoa parhaiten kuvaa neliö. Kenttä on kuulopuheiden mukaan todella leveä suhteessa sen pituuteen, myös maalien takana oleva "toimisto" on todella iso. Coach Team saa varmasti pienen edun kotikentästään.

Kuumat pelaajat
Kotijoukkue Coach Teamista kannattaa ehdottomasti seurata Toni Saarelaista, joka johtaa koko sarjan pistepörssiä tehoin 25+17=42. Hienosti Tonia on säestänyt ilmeisesti saman kentän kaverit Petri Ruotsalainen ja Joni Kortelainen, jotka molemmat löytyvät pistepörssistä 15 parhaan joukosta.

Welhoista kannattaa seurata ykkösketjua sekä erityisesti vieraspeleistä parhaan pelaajan palkintoja usein napannutta Aleksi Viinikaista. "Leksi" syttyy vieraspeleihin hyvin ja uskoisin hänen syttyvän hyvin pienen paikkakunnan yleisöön. Myös puolustaja Mikko Nenonen on näyttänyt erittäin hyviä ja varmoja otteita, jotka ovat näkyneet viimeaikoina myös pistetilastoissa. Nopeajalkaisen Kasperi Pöyhösen nimi kannattaa myös painaa muistiin. "Kassu" on intistä päästyään tullut erittäin hyvin mukaan ja pelaa loistavasti molempiin suuntiin.

Tervetuloa katsomaan perjantaina 3.2. klo 19.00 Juuan Liikuntatalolle Coach Team - SB Welhot!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti