Viimeistä viedään runkosarjassa: LASB

Kommentoi
Runkosarjan viimeinen ottelu on käsillä, kun Welhot matkustavat kohtaamaan LASBin. Sinänsä ottelulla ei ole enää merkitystä juurikaan, sillä molemmat joukkueet ovat varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Kuitenkin tässä ehkä jo haetaan varmasti asetelmia jatkopeleihin, sekä kumpikin joukkue haluaa varmasti hyvän valmistavan ottelun ennen playoffseja.

Asetelmat valintaan ja pudotuspeleihin
Haetelmia tässä varmasti haetaan myös otteluparien valinnan näkökulmasta. Entinen valmentajamme Mikko Tiihonen veikkaili Twitterissä juuri Lasbia vastustajaksemme, mutta huominen peli voi kuitenkin viedä asiaa suuntaan tai toiseen.

Nivala, Kainulaiset ja Hätönen suurennuslasin alla
Lasbin kuumimmat pelimiehet löytyvät joukkueen pistepörssinkin kärjestä. Nivala on paukuttanut lähes pari pistettä per ottelu tahtia, ja hänen perästään löytyvät Kainulaisen veljekset. Kokenut Heikki Hätönen on huhupuheiden mukaan ollut poissa, mutta pelillä ollessaan äärimmäisen vaarallinen pelimies.

Welhoista seuraukseen Kristiansson, Viinikainen ja Toikkanen
Welhoista kannattaa seuraukseen laittaa maalivahti Joonas Kristiansson. Viime viikonloppuna pelien makuun pienen tauon jälkeen päässyt "Jönssi" on ollut vakuuttava. Kokemuksellaan ja esityksillään joukkuetta herättelevä maalivahti on tärkeä palanen joukkuetta kevään koittaessa. Myös Aleksi Viinikainen on lämpenemään päin kevään koittaessa. Tiukkojen pelien pelimies "Leksi" tekee nöyrää duunia joukkueensa eteen tilanteessa kuin tilanteessa. Joonas "Ukki" Toikkanen pääsi viime viikonloppuna pisteiden makuun. Onko vanhus syttymässä näin kevään korvalla?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti