Divarin finaaliennakko: M-Team - SB Welhot

Kommentoi
Huomenna se alkaa. Divarin voittaja ratkaistaan tänä vuonna Helsingin M-Teamin ja Kuopion SB Welhojen välillä. Olo on kuin pikkupojalla, joka odottaa viikon ainutta sählykerhovuoroa, kun tässä odottaa viikonloppua. Tässä hieman ennakointia Divarin finaalisarjaan.

Ylivoimaiset otteet vs. tiukat väännöt
Helsinkiläisjoukkue hävisi ensimmäisen pudotuspeliottelunsa Blue Foxille, jonkä jälkeen joukkue ei ole hävinnyt. Viimeisin ottelusarja Loviisan Toria vastaan oli selkeää M-Teamin hallintaa, joista toinen ottelu voitettiin 8:lla maalilla ja toinen ottelu 10:llä maalilla. Tämä kertoo joukkueen ratkaisupotentiaalista hyökkäyspäähän. Welhot taas ovat painineet jokaisen ottelun varsin tasaisesti ja ottelusarjat ovat ratkenneet vasta kolmannessa ottelussa. Jokainen ottelu on ollut todella tiukka.

Tuttu vastustaja
Vastustajana M-Team on Welhoille tuttu jo pelkästään siitä, että M-Teamin riveissä pelaa Welhojen viimekauden tehopuolustaja Niko Mäkinen. Opintonsa jouluna Kuopiossa pakettiin saanut "Mäksä" paini pitkään keväällä sen kanssa, että kummassa joukkueessa pelaa. Näin jälkikäteen katsottuna hyvät joukkueet olivat vaihtoehtoina. Hienoa päästä pelaamaan entistä ketjukaveria vastaan.

Myös maalivahtimme Petri Lesch on aiemmin edustanut M-Teamia, josta löytyy Petrille tuttu huoltajana toimiva Petteri Lesch. Tämäkin tuo varmasti mielenkiintoa ottelusarjaan.

Täpötäydet areenat ja nettilähetykset
Hämeenlinnassa päästiin pelaamaan yli tuhannen hengen edessä. Toivottavasti tästä areenat sen kuin kasvavat. Uskon, että Helsingissä tiensä halliin löytää tavallista useampi, koska kyseessä Divarin ensimmäinen finaali. Myös toivon, että Kuopiossa löydetään halliin ja pistetään kävijämäärät uusiksi! Oman mausteensa peleihin antavat myös VeikkausTV:n nettilähetykset, joista otteluja pääsee seuraamaan myös muualtakin kuin paikan päältä.

Seuraa heitä
M-Teamiltä kannattaa Niko Mäkisen lisäksi seuraukseen laittaa Riku Reunamäki. Tehokas hyökkääjä on yleensä se, joka ottaa joukkueen reppuselkään tarvittavalla hetkellä. Myös Antti Itkonen on näyttänyt olevan aika kivassa kevätvireessä.

Welhoilta kannattaa seuraukseen laittaa Jesper Kauhanen. Taitava, ovela ja tehokas hyökkääjä osaa luoda ketjukavereilleen tilaa, tai yhtälailla ratkoa paikan tullen. Myös seuraukseen kannattaa laittaa Iiro Lankinen, joka johtaa Welhojen ykkösketjun ja ylivoiman peliä. Sana Welho kuvaa kyllä tätä kaveria! Kevään tullen on pakko mainita myös tiukkojen pelien erikoismies Aleksi Viinikainen. Voitontahtoinen pelimies syttyy taistelemaan pelien koventuessa ja näyttää esimerkkiä joukkueelle.

Hallilla nähdään sunnuntaina! Tulehan paikalle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti