Pudotuspeliennakko: LASB - SB Welhot

Kommentoi

Pudotuspelit alkavat siitä, mihin runkosarja loppui. Vastustajaksi siis valikoitui Lasb, jota vastaan väänsimme runkosarjassa erittäin tasaiset ottelut. Tässä muutamalla pointilla ennakoitu viikonloppuna alkavaa pudotuspelisarjaa.

-Aiemmat kohtaamiset tasaisia
"Tämän kauden kohtaamiset ovat menneet 1-1 ja maaliero niissä on 8-8, sillä kumpikin joukkue on kairannut voiton lukemin 5-3. Mielenkiintoisuusastetta lisää se, että kumpikin joukkue on voittanut keskinäiset ottelunsa vieraissa." -Pääkallo ennakko

Kuten Pääkallo.fi:n ennakossa mainittiinkin, niin aiemmat kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaiset niin tilastojen valoissa, kuin pelillisestikin.

-Suuret areenat pelipaikkoina
Mielestäni mahtavaa, että pääsemme pelaamaan lauantaina Lahden suurhalliin. Viimeksi Lasbin siellä pelatessa sarjan voittanutta Steelerssiä vastaan paikalle oli saapunut yli 1000 henkeä ja tehtiin Divarin yleisöennätys. Toivottavasti nyt pudotuspeleissä on myös tupa täynnä!

Myös viime keväänä liigakarsinnoissamme OLS:sia vastaan Kuopio-Halliin saatiin yli tuhat katsojaa. Kyllä se on vaan aivan erilaista pelata tuhatpäisen yleisön edessä kuin hiljaisessa hallissa.

-Seuraa heitä
Lasbin joukkueesta heittäisin seuraukseen kokeneen Heikki Hätösen. Pitkän liigakokemuksen omaava taitava hyökkääjä on varmasti suuressa roolissa joukkueessa pelien koventuessa. Myös ylivoiman erikoismiehet Tino Nivala ja Rasmus Kainulainen kannattaa laittaa mieleen

Welhoista kannattaa seurata kovien pelien Aleksi Viinikaista. Kurinalaisesti playoffien alla elänyt pelimies on parhaimmillaan tiukoissa paikoissa. Viinikaisen kiintiössä on vielä jäljellä pisteitä tälle kaudelle. Myös keväisin ja pelien koventuessa on muuan Matti Turusella ollut tapana parantaa otteitaan. Kolmantena muttei vähäisimpänä kannattaa seuraukseen laittaa Jonni Koskinen. Voimakkaalla ja nopealla puolustajalla on ollut tapana voittaa kaikki kaksinkamppailut ja vielä tähän päälle tarjota laadukasta pallollista tekemistä. Viihdyttävä pelimies kaikin puolin.

Hallilla nähdään sunnuntaina!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti