Pudotuspeliennakko: Steelers - SB Welhot

Kommentoi

Huomenna lysti jatkuu. Welhot selvittivät tiensä pudotuspelien toiseen vaiheeseen eli välieriin. Seuraavassa vaiheessa vastustajaksi valikoitui kivikova nousijasuosikki Hämeenlinnan Steelers. Tässä hieman ennakointia pudotuspelien välieräsarjaan.

Aiemmat kohtaamiset 1-1
Molemmat joukkueet voittivat kotonaan toisiaan vastaan käydyn ottelun. Steelers oli selkeästi parempi Hämeenlinnassa, kun joukkue pyöritteli savolaisnipun nurin lukemin 9-5. Welhot eivät tuolloin pystyneet tekemään maalin maalia tasakentällisin, vaan Welhojen kaikki osumat tulivat joko ylivoimalla tai ilman maalivahtia.

Kuopiossa Welhot saivat hyvän alun otteluun ja Steelers pääsi peliin mukaan 5minuutin ylivoiman ansiosta. Welhot kuitenkin onnistuivat pitämään johdon ja lopputulos oli 9-8 Welhoille.

Suuret areenat
Ottelut päästään jälleen pelaamaan isoilla areenoilla. Steelers pelaa Elenia Areenalla, jonne viimeksi oli löytänyt paikan päälle yli 700 katsojaa. Kuopio-Hallissa oli viime sunnuntaina karsintaottelussa noin 450 katsojaa, eli Kuopiossakin katsojat alkavat löytää hallille. Toivottavasti ensi sunnuntaina vielä jokunen useampi.

Seuraa heitä
Seuraukseen Steelerssistä kannattaa ehdottomasti laittaa hirvittävät tehot runkosarjassa laukonut Ville Lastikka. 3 pistettä per ottelu keskiarvolla runkosarjan pelannut pelimies antaa tilastojen puhua puolestaan.

Welhoista kannattaa seurata ykkösketjun sentteriä Janne Pitkästä. Tulinen pelistä nauttiva sentteri on äärimmäisen taitava, niin pallon kanssa kuin ilmankin. Ei kanna turhaan ykkössentterin viittaa. Myös seuraukseen kannattaa pistää kolmosketjun ja ylivoiman erikoismies Juha Airaksinen. Kaveri ei liiemmin ääntä tekemisistään pidä, mutta kaukalossa tapahtuu aina hyviä asioita. Pelimies jonka kanssa on helppo ja miellyttävä pelata

Hallilla nähdään sunnuntaina! Tulehan paikalle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti