Finaalitappio!

Kommentoi
Viimeisin ottelusarja oli pettymys kaikin puolin. Hävisimme historiallisen Divarin ensimmäisen finaalin tylysti helsinkiläiselle M-Teamille otteluvoitoin 2-0. Tässä muutamat fiilikset ottelusarjasta.

M-Team - Kääntöpelin kuningas
Helsinkiläisjoukkue oli äärimmäisen tehokas kääntämään peliä. Vastustaja rokotti armotta meidän pallonmenetyksistä joko suoraviivaisesti yllättävällä laukauksella tai nätisti löytämällä vielä kaverin toisesta tai jopa kolmannesta aallosta. Pakko myöntää, kaunista ja tehokasta. Tässä asiassa M-Team oli loistava. Myös vastustajalla löytyi kolme tasaista kenttää, eikä jalka joukkueelta loppunut tämänkään ottelusarjan kesken.

Heikko esitys kauden tärkeimmässä pelissä
Joukkueellamme oli tällä kaudella monta kertaa kauden tärkein ottelu. Olimme monesti selkä seinää vasten jo aiemmissa ottelusarjoissa, niinkuin myös tässäkin. Kummassakaan finaaliottelussa emme saaneet itsestämme niin hyvin irti mitä olisimme tarvinneet tai halunneet. Liikaa tuli yksittäisiä uinahduksia ja virheitä.

Loukkaantumiset ja sairastelut
Joukkueemme kokoonpano antoi valmennukselle hieman päänvaivaa, kun jotain pöpöä oli ilmeisesti liikenteessä. Muutamia poissaoloja oli sairastapausten vuoksi. Kokoonpanoja jouduttiin hieman ottelusarjassa pyöräyttelemään, mutta mielestäni oli hienoa, että leveyttä oli rosterissa sen verran paljon, että ei ollut ongelmia saada kolmea viisikkoa kasaan. Tämä on mielestäni leveän materiaalin loistavia puolia. 

Kuopio-Halli ja 1000 katsojaa
Helsingissä oli mahtava pelata, varsinkin kun keltamustien fanit pitivät enemmän mökää kuin kotijoukkue. Harmi ettemme pystyneet tarjoamaan heille voittoa.

Kuopiossa järjestetty tapahtuma oli kyllä vertaansa vailla. Pakko myöntää. Kyllä pelimiehen kelpaa pelata tuhannen katsojan edessä. Kiitos Kuopio-Halli ja kiitos suuren duunin tehneet seuratyöläiset ja talkoolaiset! Pelaajat sai keskittyä olennaiseen. Harmi ettemme pystyneet tarjoamaan parempaa esitystä. Onneksi tähän ei loppuneet mahdollisuudet

Pelimiehet
Vastustajan kapteeni Riku Reunamäki oli hieno mies. Pari kautta sitten pienikokoinen ärhäkkä pelimies tuntui lähinnä ärsyttävältä vastustajalta, mutta kapteenina lähemmin tutustuttua kaveriin täytyy hattua nostaa. Hienosti johti joukkueensa Divarin voittoon. Esimerkillinen ja äärimmäisen hyvä pelimies! Myös Mikko Malinen oli ottelusarjassa mielestäni hyvä ja arvostan kovasti hänen Alexander Rudd-maista käyristystä ja pelityyliä. Ja tietenkin suuret onnittelut myös ex-ketjukaveri Niko Mäkiselle, joka oli ottelusarjassa todella hyvä.

Welhoista ottelusarjassa mielestäni onnistui Tero Josse Korhonen. Vieraissa kaksi tärkeää maalia ja muutenkin erittäin pirteät otteet. Harmi kun jälkimmäistä ottelua varjosti hieman sairastelu.

Oheisesta linkistä myös kommenttejani pelistä videon muodossa:
http://yle.fi/urheilu/m-team_nousee_salibandyliigaan_-_welhojen_nousuhaaveet_jatkokarsinnassa/7897619

Suuret onnittelut vielä M-Teamille!

Kausi jatkuu. Nyt palautellaan ja kuntoitellaan paikat ja pelimiehet kuntoon. Sitten focus kohti liigakarsintoja. Tätä ei auta märehtiä turhan pitkään. Seuraava vastustaja tulee Salibandyliigan Josba-TPS-otteluparin voittajasta. Hienoa päästä vielä jatkamaan kautta, varsinkin kun Kuopio-Hallilla saatiin sen verran hieno tapahtuma aikaiseksi. Kausi on vielä kesken!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti