Toinen täplä saavutettu

2 kommenttia

Tässä vielä ratkaisumaali ja sen tuomat fiilikset!

Welhot selvitti tiensä Divarin finaaliin voittamalla Hämeenlinnan Steelerssin ratkaisevassa kolmannessa finaalissa jatkoajalla. Toinen täplä saavutettu Divarin pudotuspeleissä ja tässä hieman jälkipuintia ottelusarjasta.

Ei mikään läpihuutojuttu
Steelerssiä oltiin hehkutettu jo kauden alusta lähtien. Suvereeni esitys runkosarjassa toi hehkutuksille takeita menestymisestä. Hämeenlinnan nipun voittaminen ei ollut helppoa. Jokaisessa ottelussa vastausta paremmuudesta haettiin aina loppumetreille asti. Tästä kertoo myös se, että kaksi otteluista ratkesi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Marginaalit olivat pieniä.

Samat tuomarit - sama linja
Ensimmäiseen ottelusarjaan verrattuna oli hienoa pelata kokoajan saman tuomariparin silmien alla. Linjan ollessa tiedossa ei tarvinnut arpoa mitä siellä kentällä sai tehdä ja mitä ei. Myös ensimmäisessä ottelussa annetut protestointi ja jälkipelijäähyt antoivat mielestäni linjan koko ottelusarjaan - kumpikin joukkue tajusi, ettei sellaiseen ole näissä peleissä varaa.

Isot areenat
Täyden tuvan edessä on kyllä mahtava pelata. Kolmannessa ottelussa Hämeenlinnan Elenia-Areenalle oli löytänyt yli 1000 silmäparia. Hallissa oli välillä niin kova mekkala, ettei pelikaverille saanut huudettua. Tällaista sen olla pitää!

Pudotuspelit - miehet kovilla
Pudotuspeleissä ottelutahti on varsin tiukka, minkä molemmat joukkueet kokivat. Myös kroppa meinaa tiukassa ottelutahdissa sanoa sopimustaan irti. Hämeenlinnalaisilla ilmeisesti ollut harmittavia poissaoloja tässä ottelusarjassa. Pakko kuitenkin myöntää, että nautin suunnattomasti tiukasta ottelutahdista, koska kokoajan on ilmassa jännitystä ja niin usein pääsee pelaamaan!

Pelimiehet
Tässäkin sarjassa oli vastassa ja omassa joukkueessa aivan mahtavia pelimiehiä! Vastustajan joukkueesta pakko nostaa esiin Ville Lastikka, joka oli äärimmäisen vaarallinen, kuten runkosarjan pistepörssikin kertoi. Nuori ja taitava pelimies. Toivottavasti pääsee pitkälle! Vastustajan kapteeni Jarno Mäkinen myös hoiti homman kunniakkaasti.

Welhoista täytyy mainita Jussi Hiltunen, joka iski äärimmäisen tärkeän maalin tärkeään paikkaan kolmannen pelin toisen erän loppuun. Tuo maali toi virtaa ja uskoa tekemiseen. Makeaan paikkaan sattui kauden avausmaali! Myös Joonas Toikkanen tuli ottelusarjaan hyvin mukaan, ja antoi kolmannen finaalin ratkaisumaaliin syötön.

Eilinen nautittiin voitosta ja nyt täytyy katseet siirtää kohti lauantaita ja Divarin finaaleja. Matka on vielä kesken ja nöyrä työn tekeminen sitä kohti jatkuu!

2 kommenttia: