Ensimmäinen täplä saavutettu

Kommentoi
Ensimmäinen askel noustu D1varin pudotuspelikamppailuissa. Puolivälieräsarja LaSBia vastaan päättyi voitoin 1-2 meidän hyväksi ja etenimme jatkoon välieriin. Siellä meillä vastastassa odottaa runkosarjan voittaja ja yksi vahva nousijasuosikki Hämeenlinnan Steelers. Nyt kuitenkin palataan vielä hetkeksi LaSB ottelusarjaan nostamalla muutama asia ottelusarjasta:

Erot pieniä
Ottelusarja oli äärimmäisen tasainen. Vaikka ensimmäinen ottelu näytti lukemien valoissa kaikelta muulta kuin äärimmäisen tiukalta, niin mielestäni se sitä oli pitkään. Ensimmäinen ottelu repesi vasta lopussa. Toinen ja kolmas peli ratkesi vain maalin erolla.

Fanit muistivat pelin jälkeen Kuopiossa.

Mahtavat yleisöt
Toinen mahtava mainitsemisen arvoinen asia oli yleisöt. Sekä Lahdessa, että Kuopiossa puitteet olivat kohdallaan pelata. Lahdessa yleisöä oli paikalle löytäny päälle 600 henkeä kumpanakin päivänä. Myös mielestäni kuopiolaisyleisökin alkaa löytää katsomoon näin kauden lopun lähestyessä. Mahtavaa myös oli se, että katsomotkin tuntuivat viihtyvän ja pelin henki kosketti katsojiakin. Kuopiossa sai pelin jälkeen raapustella nimikirjoituksia... Onhan se nyt aivan huikeata!

Erityiskiitos on pakko antaa myös kolmannessa ottelussa olleelle Welhojen faniryhmälle! Mahtavaa pelata, kun huutosakki huutaa ja kannustaa. Samanlaista menoa täytyy saada kotipeleihinkin!

Pelimiehet
Monta hienoa pelimiestä tulee tästä ottelusarjasta mieleen, mutta mielestäni koko ottelusarjan paras pelaaja oli ehdottomasti LaSBin Rasmus Kainulainen. Nuori pelimies oli taita, ovela, ratkaisuhaluinen sekä äärimmäinen kylmähermoinen tiukassa paikassa. Pystyi luomaan tilanteita itselleen, että pelikavereilleen. Hienoa oli pelata kaveria vastaan ja seurata otteita! Keep on going!

Myös LaSBin kapteeni Henri Vilén oli hieno kaveri. Meiltä ottelusarjan hahmo oli Juha Airaksinen. Nilsiän oma poika lämpenee sään myötä ja teki arvokkaan maalin ja syötön ratkaisevassa ottelussa.

Nyt on aika suunnata katseet ensi viikonloppuun. Pudotuspelien toinen vaihe edessä ja onkin siis vedettävä takin vetoketju tiukasti kiinni ja nöyrin mielen lähteä tekemään duunia.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti