Testissä Mass.fi:n tuotteita: Powerman Whey 106 ISO25 + Enzymes & MYPROTEIN ZMA

Kommentoi

Sain Mass.fi:ltä testiin ja käyttöön proteiinipitoista palautusjuomajauhetta nimeltään
Powerman Whey 106 ISO25 + Enzymes, sekä sinkki-magnesium-yhdistelmää nimeltään MYPROTEIN ZMA. Tässä hieman käyttökokemuksia ja fiiliksiä tuotteista ja omasta lisäravinnekäytöstä.


Palautusjuomat
Kaiken A ja O on tietenkin hyvä ruokavalio. Kauden lähestyessä loppua jolloin palautuminen on pitänyt optimoida mahdollisimman tehokkaaksi, olen kiinnittänyt enemmän huomiota ruokavalioon. Näiden lisäksi pelien ja treenien jälkeen napattavat välipalat olen kauden lopun lähestyessä korvannut oikeilla palautusjuomilla. 

Nyt on käytössä ollut Powerman Whey 106 ISO25 + Enzymes -heraproteiinipohjainen palautusjuoma. Tuotteesta löytyy 90 % proteiinipitoisuus höystettynä entsyymeille, jotka auttavat pilkkomaan proteiinin. Tämän lisäksi täytyy tässä vaiheessa kautta myös muistaa tankata hiilihydraattivarastojakin harjoitusten jälkeen. Itse tykkään sekottaa jauheen yleensä veteen, sillä vesipisteitä löytyy näppärästä kaikista harjoituspaikoista. Myöskään ei ole pelkoa, että valmiiksi tehty juoma kaatuisi pelikassiin, kun juoman valmistaa vasta treeneissä. Jauhe sekottuu hyvin, ja makukin on miellyttävä suklaa. Minun palautusjuomakokemuksien perusteella yleensä suklaa on ollut toimivin maku.


Vitamiinit
Tämä oli ensimmäinen talvi, jolloin käytössäni oli koko talven ajan lisävitamiinit. En tiedä onko suoranaista vaikutusta, mutta flunssailuja oli huomattamasta vähemmän aiempiin talviin verrattuna! Viimeisimmän c-vitamiinipurkin loputtua tuli heti pieni flunssa juuri viime viikolla.

Näiden lisäksi testissä on ollut nyt MYPROTEIN ZMA -valmiste. Tuote sisältää kapselimuodossa sinkkiä, magnesiumia ja B6 -vitamiinia. Tämä tuote täydentää ruokavaliota ja edistää palautumista. Lihaskrampit ovat olleet tiessään, mihin magnesiumin pitäisi auttaa, vaikka pelitahti on ollut äärimmäisen kova. 

Näillä eväillä kohti liigakarsintaa!

Kiitos Mass.fi, mahtavaa saada testata tuotteita, jotka edistävät urheiluani!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti