Liigakarsintaennakko: SB Welhot - TPS

Kommentoi

Kauden viimeistä viedään niin ottelusarjan kuin ennakonkin osalta. Tulevana viikonloppuna alkaa liigakarsinta TPS:ää vastaan Iisalmessa. Tässä hieman ennkointia kauden viimeiseen puristukseen.

Iisalmesta vauhtia ensimmäiseen peliin
Welhoilla on ottelusarjassa kotietu, mutta ensimmäinen ottelu joudutaan pelaamaan Iisalmessa Kuopio-Hallissa järjestettävien muiden tapahtumien vuoksi. Tämä ei kuitenkaan aiheuta meille ongelmaa, sillä Iisalmesta on hyviä muistoja. Myös sillä kaudella kun nousimme tämän joukkueen rungolla Divariin, kävimme karsintapeleissä hakemassa vauhtia Iisalmesta.

Pitkät kaudet takana
Monet joukkueet alkavat suunnitella jo seuraavaa kautta kun meillä vielä pelit jatkuvat. Molemmilla joukkueilla on pitkä kausi takana. Tiiviin pudotuspelisarjan jälkeiset loukkaantumiset on onneksi saatu huilattua ja vapaa pääsiäinen antoi hyvää nälkää tulevaan viikonloppuun.

Liigan ja Divarin ottaa mittaa toisistaan
Jo siinä mielessä tämä on mahtava ottelusarja, sillä pääsee kohtaamaan liigajoukkueen. Täällä pelatessa liigajoukkueen kohtaaminen on ollut harvoin saatavaa herkkua. Liigajoukkueita ei olla päästy haastamaan kuin harjoitusotteluissa tai viime kevään liigakarsinnassa. Ylimmän sarjatason joukkueen kohtaaminen sytyttää aina. Vain paras esiintyminen riittää.

Seuraa heitä
TPS:n joukkueesta kannattaa seurata Joonas Koskista. Samettisen pehmeillä käsillä varusteltu pelimies on ollut joukkueen tehokkain loppukaudesta. Myös maalitykki Miikka Läntinen on seuraamisen arvoinen pelimies.

Welhoista kannattaa seurata TPS:ssä juniorivuosina pelannutta Joonas Virtaa. Rightin puolelta ampuva hyvällä pelikäsityksellä varustettu laituri syttyy varmasti pelaamaan kasvattajaseuraansa vastaan. Myös Welhoista kannattaa seurata Petri Leschiä. Kokeneen maalivahdin olemus niin kentällä kuin sen ulkopuolella antaa virtaa koko muulle joukkueelle. Näiden lisäksi Welhojen nuorukaista Jesper Kauhasta kannattaa pitää silmällä.

Karsintojen aikataulu:
1.peli Welhot - TPSla 11.4. klo 17:00 Iisalmen Liikuntahalli

2. peli TPS - Welhotsu 12.4. klo 18:30 Caribia, Turku

3. peli Welhot - TPSti 14.4. klo 18:30 Kuopio-halli

mahd. 4. peli TPS - Welhotto 16.4. klo 18:30 Caribia, Turku

mahd. 5. peli Welhot - TPSsu 19.4. klo 16:00 Kuopio-halli



0 kommenttia:

Lähetä kommentti