Pointit kotiviikonloppuun

Kommentoi

Kuopiossa on tulevana viikonloppuna tarjolla viimeisen kerran Divarin runkosarjan pelejä, kun Welhot isännöivät SB Vaasaa ja Erä Akatemiaa. Alla on nostettu pointteja, joita kannattaa tulla viikonloppuna seuraamaan Kuopio-Hallille.

SB Vaasan ykköstähdet
Vaasan pelimiehistä täytyy nostaa esille Pekka Kontturi, Valtteri Nurmi ja Kari-Matti Viinamäki. Miehet ovat aina meitä vastaan olleet tekemässä tuhojaan. Tule katsomaan, pysyykö miehet kiinni...

Erä Akatemian ykköstähdet
Erä Akatemiasta kannattaa seuraukseen pistää Aapo Kakkola ja konkarimainen pelimies Petri Ikonen. Myös huhut kertovat joensuulaislähtöisen Teemu Tuhkasen olevan kovassa tikissä.

Tuononen ilmiliekeissä
Tuonosia löytyy joukkueestamme kolme kappaletta. Yksi kentältä, yksi maalinsuulta ja yksi huoltojoukoista. Kaikki heistä ovat huipputyyppejä, mutta tällä hetkellä kentällä hääräävä Tuononen on peliesityksiltään ilmiliekeissä. Riku on löytänyt hyvän pelifiiliksen kevään lähestyessä, nyt sitä kannattaa tulla katsomaan.

Maalivahti Kristiansson kokoonpanossa?
Huhut kertovat myös alkukauden hieman hiljaiseloa salibandypuolella pitäneen Joonas Kristianssonin palaavan kokoonpanoon. "Jönssi" Kristiansson on kauden mittaan käynyt treeneissä nollaamassa pelaajia, mutta pelireissujen ajan mies on käyttänyt johonkin tärkeämpään. Arvostan. Kuitenkin huhujen mukaan "Jönssi" saatetaan nähdä kehissä, joten tuu tsekkaa miehen kunto!

"Jeppeshow"
Tällä kaudella olemme nähneet jo Lesch-showta ja Neuloja-Lankista. Viime aikaisten esitysten perusteella viikonloppuna voi olla luvassa nuorukaisen nimeltään Jesper Kauhasen show!

Tule paikalle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti