Minä lupaan

Kommentoi
Kaukalon ulkopuolella aika on mennyt opinnäytetyön parissa, tutustuessa brändäykseen

Palasimme voittojen tielle eilen voitettuamme PSS:n. Häviäminen on ollut rankkaa ja varsinkin viime viikko oli rankka kun ottelutahti on ollut aika tiukka ja aiemman viikonlopun reissupelien vuoksi joutui valvomaan.

Eilen lupasimme isoja asioita joukkueelle. Minun lupaukseni on oli tehdä kaikkeni kapteenin roolissa joukkueen tavoitteeseen. Tiedän, että tuloksellisesti runkosarja ei ole mennyt niin hyvin kuin haluaisimme, mutta onneksi sarjassamme pelataan pudotuspelit. Ne antavat hieman armoa.

Haluamme kuitenkin olla kovin jengi keväällä. Olemme näyttäneet kärkiporukoita vastaan kyntemme, ja kovasti haluan tehdä sen eteen hommia, että keväällä saamme itsestämme irti parhaan. Oma tekeminenkin on ollut viimeaikoina hieman väsynyttä, mikä ei ole tyydyttänyt itseäni ollenkaan.

Tänään on vapaailta joukkueen tekemisistä. Se tekee hyvää. Monta päivää oltu joukkueen kanssa parin viikon sisään, niin tekee hyvä antaa aikaa muillekin asioille. Tänään palautellaan kroppaa ja sitten tarkoitus saada hyvä treeniviikko alle, jotta kotipeleissä ollaan kunnossa. Siitä ajatuksesta lähdetään!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti