Ennakot: M-Team & PSS

Kommentoi
Viime viikonlopun reissun kotimatka oli pitkä. Tappiot syövät miestä. Tappiot tuovat kiukkua. Kausi on vielä kesken ja esitysten tulisi olla nousujohteisia. Siltä ne eivät viime viikonloppuna näyttäneet. Tulevana viikonloppuna on uusi mahdollisuus, uusi päivä ja uudet pelit näyttämässä missä mennään.

M-Team
M-Team on meille ollut erittäin haastava vastustaja aina. Olemme pelanneet tiukkoja otteluita, joissa on usein saatu ratkaisu vasta jatkoajalla. Toisaalta M-Team on erittäin mieluinen vastustaja siksi, että sieltä löytyy viime kauden pelaajamme Niko Mäkinen. Aiemmassa kohtaamisessa Niko ei ollut pelaamassa, mutta toivotaan että lauantaina saadaan mies askiin.

PSS
Myös PSS on tuottanut meille vaikeuksia. Alkukaudella porvoolaiset pääsivät yllättämään ja veivät pisteet jatkoajalla. PSS:n mielenkiintoisimmat ja tutuimma pelimiehet kuopiolaisille ovat entiset kuopiolaiset Tatu Valkonen ja Petteri Alavuotunki. Myös PSS on varmasti mieluisa vastus entiselle PSS:läisellemme Matti Turuselle. 

Welhot
Welhojen viime viikonloppu ei mennyt putkeen. Kuitenkin muutama erityinen onnistuja voidaan nostaa. Matti Turunen pelasi erinomaisen ja pisterikkaan viikonlopun, samoin kuin saman ketjun puolustaja Riku Tuononen. Myös Jesper Kauhanen palaa kokoonpanoon.

Pelit kovenee ja sitä myötä otteet täytyisi alkaa olemaan sen mukaiset... Nyt on herättävä pelaamaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti