Kauden ensimmäinen yöreissu: Wirmo & Masku

Kommentoi
Welhoilla alkaa tiukka ottelurupeama, kun tuplaviikonloppuja osuu joukkueelle kolme peräkkäin. Ensimmäisenä vuorossa länsirannikon reissu, jossa Welhot kohtaavat SBS Wirmon ja Maskun. Tässä hieman fiiliksiä ja kuulumisia ennen tulevaa viikonloppua.


SBS Wirmo
Wirmo taistelee meidän tavoin pääsystä pudotuspeleihin. Joukkue on kaksi pistettä jäljessämme sarjataulukossa ja huhujen mukaan kotonaan kova. Tällä kaudella joukkue on onnistunut saamaan arvokkaita päänahkoja muun muassa Loviisan Torista, Vaasasta ja Blue Foxista. Tämä kertoo joukkueen iskukyvystä.

Viime kauden lopulla joukkue sai kunnon boostin kevääksi, ja uskon, että samanlaiseen boostiin joukkue pyrkii. Nousijajoukkue kolkutteli viimekaudella karsintapaikan oviakin.

Wirmosta kannattaa seuraukseen laittaa ehdottomasti Joni Valtanen ja Jussi Lännistö, jotka johtavat joukkueen pistepörssiä. Myös maalintekijä Juho Lehtonen on vaarallinen hyökkäyspäässä.


SBS Masku
Maskun kausi ei ole lähtenyt tavoitteiden mukaan. Joukkue majailee tällähetkellä sarjataulukon hännillä 4:llä pisteellä. Joukkue on kuitenkin pystynyt antamaan kampoihin monille tässä sarjassa ja tästä kertoo muun muassa tasapelit PSS:ää ja Erä akatemiaa vastaan. Myös vyöltä löytyy niukkoja tappioita Blue Foxille ja ÅIF:lle.

Maskusta kannattaa seuraukseen pistää ehdottomasti Santeri Urponen, joka on joukkueen paras pistemies.


Welhot innokkaana vierasreissuun
Pakko tässä on jo vähän tykätä matkustamisesta ja joukkueena olemisesta. Joukkueemme matkustaa paljon ja lyhin vieraspelimatkakin on Ouluun, jonne matkustaa useamman tunnin. Tykkäämme olla joukkueena ja viettää aikaa yhdessä. Joukkueen pelaajat ovat varsin samanikäisiä, ja tämänkin vuoksi tulevat varmasti hyvin toimeen keskenään. Siksi on oikein hauska lähteä pitkästä aikaa joukkueen kanssa pelireissuun. Tällä kaudella tämä tuleva reissu onkin ensimmäinen ja vähän jopa tätä on odotettu.

Welhojen joukkueesta kannattaa vieraskiertueella ehdottomasti seurata Riku Tuonosta. Kutsumanimella "Bondi" kulkeva herrasmies on pelannut tällä kaudella lähes 1,5 pistettä per peli tahtia ja on Welhojen puolustuksen tukipilari. Mies voittaa armottomalla prosentilla kaksinkamppailuja, avaa peliä omilla jaloillaan ja laukoo kammottavia pommeja. Hienoa pelata tällaisen kaverin kanssa samassa ketjussa.

Myös seuraukseen kannattaa laittaa Joonas Virta. Taitavat kädet ja viekkaan peliälyn omaava rightin puolen laituri pääsee viikonloppua tutuille seuduilleen ja uskon kaverin syttyvän pelaamaan.

Hieno viikonloppu tulossa! Olkaahan kuulolla sosiaalisessa mediassa, koitetaan pysyä aktiivisena!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti