Nilsiän lukion salibandylinjalainen haastattelussa: Olli Tiihonen

Kommentoi
Olli Tiihonen (toinen vasemmalta, taustalla) opiskelee Nilsiän lukion salibandylinjalla. (kuva: Jari Turunen)

Viikko sitten tutustuttiin Nilsiän lukiosta Welhojen edustukseen nousseisiin pelimiehiin. Tällä viikolla vuorossa on tutustua yhteen Nilsiän lukion salibandylinjalaiseen, Olli Tiihoseen, joka pelaa Kuopiossa B-junioreissa, sekä Nilsiässä 2. divaria. Tässä haastattelu, olkaa hyvä!


Kuka olet ja missä pelaat?
- Olen Olli Tiihonen, pelaan SB Welhot Nilsiän joukkueessa 2.divaria sekä Kuopiossa B-junioreissa.

Opiskelet Nilsiän lukiossa salibandylinjalla. Mitä mahdollisuuksia Nilsiän salibandylukio tarjoaa? Miksi valitsit Nilsiän lukion ja salibandylinjan?- Nilsiän salibandylukio tarjoaa mahdollisuuden kehittää henkilökohtaisia taitoja kolme kertaa viikossa aamutreenien muodossa. Valitsin lukion, koska minulla ei ollut selkeää vaihtoehtoa ammatillisella puolella, joten lukio lähellä kotia oli luonnollinen valinta. Myös salibandylinjalle oli helppo mennä, koska olin käynyt jo ysiluokan ajan aamutreeneissä ja tiesin millaista se oli.

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat? Urheilu vahvasti kuvioissa tulevaisuudessakin?- Tulevaisuuden suunnitelmat lukion jälkeen ovat aika avoimet sillä selkeää ammattia ei vielä ole löytynyt. Urheilua tulen jatkamaan opiskelupaikasta riippumatta ja jokin liikuntaan liittyvä ammattikin voisi kiinnostaa.

Lisää infoa Nilsiän lukiosta löydät täältä:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti