Jerkkua ranteisiin

Kommentoi

Näin oikeakätisenä rightin puolen pelaajana olen kohdannut yhden ongelman. Yläkätenäni mailaotteessa on vasen käsi, eli heikompi käsi. Rightit ovatkin usein hyviä laukomaan, jos oikea käsi on alhaalla voimakas, joka auttaa vetoihin. Kuitenkin olen kokenut, että en saa pallon käsittelyyn riittävästi voimaa, taitoa ja nopeutta puutteellisen yläkäden voiman vuoksi.

Tämän vuoksi olen ottanut käyttöön köyhän miehen mailapainotreenin, joka ilmeisesti peräisin jostain venäjän kiekkokouluista. Löysin videoita netistä aiheesta, ja päätin kokeilla samaa salibandyyn.

Köyhän miehen version tein teipistä, mailasta ja vesipullosta. Vesipullo on hieman ongelmallinen siksi, että paino tulee väkisin jollekin puolella vartta, eikä jakaudu tasaisesti. Muutoin kyllä ajaa asian oikein hyvin. Ideana on siis kiinnittää täytetty puolen litran vesipulla varren alaosaan teipillä. Itse käytin kangasmaista urheiluteippiä, tällä sain pullon pysymään riittävän hyvin varressa kiinni.

Tämän jälkeen eikun vaan kikkailee ja treenailee pallon kanssa. Isommat liikeradat ottavat tietenkin suuremmilta osin käsiin ja pienemmät hieman erilailla. Myös maila tuntuu paljon löysemmältä, kun painoa mailan alaosassa. Jospa tällä saataisiin hieman lisää taitoa ja voimaa käsiin!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti