Reenipäiväkirja80 Haastattelee: Henri Putkonen

Kommentoi

Reenipäiväkirja80:n haastattelussa Henri Putkonen, joka muun muassa kertoo mistä hänen lempinimensä Simeon Juhani tulee. Olkaa hyvät. 

Kuka olet ja mistä tulet?

- Henri Putkonen Kuopiosta

Miksi SB Welhot ja Kuopio? Mitä teet pelikentän ulkopuolella?
- Olen asunut aina Kuopiossa ja Welhoissa olen pelannut jo junnuista lähtien. Kentän ulkopuolella aika kuluu lukio-opintojen parissa sekä tietysti tyttöystäväni ja kavereiden seurassa.

Miten valmistautuminen kauteen on sujunut? Millainen ilmapiiri joukkueessa?
- Valmistautuminen kauteen sujunut moitteetta, oma kuntopohja oli mielestäni riittävä ennen edariin siirtymistä. Oon päässyt edustuksen reenitempoon mukaan hyvin, ja joukkue on mielestäni ottanut hyvin vastaan. Joukkuehenki on huikea!

Mitä odotat itseltäsi ja Welhoilta tulevalla kaudella?
- Tulevalla kaudella odotan itseltäni kehittymistä etenkin pelillisesti, mutta myös henkistä kasvamista. Welhoilta odotan tiivistä nippua joka pysyy tavoitteissaan. Myös uusia ja hauskoja kokemuksia.

Mitkä koet omiksi vahvuuksiksi kentällä? Missä riittää parantamista?
- Omia plussia kentällä: hyökkäyspään hyökkäyspeli, lauon kun on paikka ja halu vetää tilanteet aina täysillä. Parantamista on ainakin pelisilmässä ja sijoittumisessa puolustuspäässä.

Welhoissa on tapana ollut keksiä mitä erikoisempia lempinimiä, joko tällainen keksitty ja mikä on tarina nimen takaa?
- Lempinimeni on vähän elänyt ja muuttunut milloin miksikin, mutta nyt se taitaa olla Simeonjuhani tai helpommin SJ. Nimen voi pistää edarin jätkien huonon nimimuistin piikkiin, kun oon menneinä vuosina pyörinyt muiden junnujen kanssa edustuksen reeneissä, eikä meidän nimet meinannut tarttua päähän. Simeonjuhani on luultavasti sitten helpompi muistaa.

Mitä terveisiä lähetät kuopiolaisyleisölle?
- Kuopiolaisyleisöä vaan paljon hyvällä fiiliksellä nauttimaan divarikaudesta!

Reenipäiväkirja80 kiittää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti