Reenipäiväkirja80 haastattelee: Joonas Virta

Kommentoi

Welhojen hankinta Joonas Virta kertoo muun muassa mistä hänen lempinimensä Pullukka on peräisin. Olkaa hyvät.

Kuka olet ja mistä tulet?
 - Joonas Virta ja turkkusest kotosi! 

Miksi SB Welhot ja Kuopio? Mitä teet pelikentän ulkopuolella? 
- Sain opiskelupaikan Kuopiosta ja muutenkin olosuhteet oli sopivat maisemanvaihdokselle. Welhoista olin kuullut pelkkää hyvää ja nälkä oli suuri lähteä seuraavalle sarjatasolle. Pelikentän ulkopuolella tosiaan opiskelen Savoniassa Liiketaloutta. 

Miten valmistautuminen kauteen on sujunut? Millainen ilmapiiri joukkueessa? 
- Viime vuosi meni oikeastaan kokonaan armeijassa, joten sähly jäi aika vähälle. Kuopioon tulon jälkeen alkoi valmistautuminen joukkueen kanssa ja jonkin verran on vielä tekemistä. Joukkuehenki joukkueessa on täysin ainutlaatuinen, koskaan ei ole ollut omalla uralla näin hyvää joukkuehenkeä missään lajissa. 

Mitä odotat itseltäsi ja Welhoilta tulevalla kaudella? 
- Joukkue on asettanut tavoitteeksi liiganousun, joten tottakai oletan kaikkien tekevän parhaansa, jotta se onnistuu. Omalta kohdalta tavoitteena ehdottomasti heiluttaa vastustajan verkkoa niin monesti, kuin mahdollista. 

Mitkä koet omiksi vahvuuksiksi kentällä? Missä riittää parantamista? 
- Vahvuudet ehdottomasti hyökkäyspäässä ja kaikessa sijoittumisessa mikä liittyy maalintekoon. Heikkouksina selkeästi oma pää ja viive pallonmenetyksen jälkeen, näitä lähdetään kehittämään! 

Welhoissa on tapana ollut keksiä mitä erikoisempia lempinimiä, joko tällainen keksitty ja mikä on tarina nimen takaa? 
- Noniin, tosiaan lempinimi on Pullukka ja tais tulla heti toisissa reeneissä kuuluisan Aleksi Viinikäisen suusta. Tarinasta sen verran, että nimeltämainitsematon seurahenkilö oli kuullut Turun suunnalta huhuja vähän rotevammasta maalintekijästä ja sitä kautta se sitten tuli. 

Mitä terveisiä lähetät kuopiolaisyleisölle? 
- No lähetellään nyt ensin kuitenkin terveiset Turkuun kaikille. Kuopiolaisyleisölle sen verran, että tulkaapaha Kuopparille ja pitäkää mölyä.

Reenipäiväkirja80 Kiittää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti