Kausi avattu voitolla

Kommentoi
Sunnuntaina avattiin kausi sekä voittotili. Helpolla ei pisteet jääneet Kuopioon ja ratkaisua haettiin aina jatkoajalta asti, kunnes Jonni Koskinen heilautti verkkoja kaukolaukauksella. Huikea kamppailu kuitenkin oli tarjolla kuopiolaisyleisölle näin heti alkukaudesta, ja mukavasti oli porukkaa hallillekin löytänyt, kiitos! Mukava nähdä teidät yleisössä, niin tutut kuin tuntemattomat!

Omaa alkukautta hieman hidastaneet pieni flunssailu, jota ollut paljon liikkeellä. Viime viikko meni flunssan kourissa, jonka vuoksi treenasin hieman kevyemmin. Myös treenipeleistä oli jäänyt pieniä loukkaantumisia nilkkoihin, joita on vähän liikaakin varonut. Kuitenkin oli mahtava fiilis päästä jälleen pelaamaan kuopiolaisyleisön eteen. Pelin jälkeen muistaa aina miksi tätä hommaa on niin mahtava tehdä!

Valmista peli ei missään nimessä ole. Omaan tekemiseen pitää saada terävyyttä, jota korjataan ihan ensimmäiseksi laittamalla mies kuntoon. Sitten aletaan keskittymään siihen että saadaan miehestä irti mahdollisimman paljon ja samalla katseet siihen, että pystytään olemaan keväällä kunnossa. Tarkoittaen tietenkin sitä, että kauden aikanakin pitää pystyä menemään aika kovasti.

Joukkueellakaan ei peli vielä aivan uimissaan. Ykköskenttä pystyi hallitsemaan palloa ja ajoittain erittäin näyttäviä hyökkäyksiä. Muiden kenttien pitäisi pystyä pyrkimään samaan samalla tukkien oma puolustuspää tietenkin. Noh, sitä lähdetään kohta treeneihin parantamaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti