Reenipäiväkirja80 haastattelee: Jani Lipsanen

Kommentoi

Pihdeissä tällä kertaa joukkueen tuore valmentaja Jani Lipsanen. Olkaa hyvät.

Kuka olet ja mistä tulet? 
Joukkueen koutsi Jani Lipsanen. Alkujaan Limingasta, edelliset 10 vuotta Kajaanissa. Nyt seuraava 180 kilometrin siirtymä Kuopioon.

Miksi SB Welhot ja Kuopio? Mitä teet pelikentän ulkopuolella? 
Toimin SB Welhojen seuratyöntekijänä edustusjoukkueen valmennuksen lisäksi. Tuntui siltä, että Kajaani oli aikalailla nähty ja uudet haasteet kiinnostivat. Kuopiosta tarjoutui mielenkiintoinen projekti. 

Miten valmistautuminen kauteen on sujunut? Millainen ilmapiiri joukkueessa? 
Ilmapiiri vaikuttaa hyvältä ja joukkueen kapteenisto on ottanut ison vastuun siitä. Se on asia, josta olen todella tyytyväinen. Valmistautuminen on hyvässä vauhdissa, kun tavoite on keväässä. 

Mitä odotat itseltäsi ja Welhoilta tulevalla kaudella? 
Odotan itse, että pääsen sieltä naissalibandyn puolelta koko ajan paremmin kiinni miesten Divari-joukkueiden yksilöihin, pelitapoihin ja yleensäkin sarjan arkeen. Joukkueelta odotan halua kehittyä ja ottaa seuraava askel eteenpäin yksilö- ja joukkuetasolla. 

Mitkä koet omiksi vahvuuksiksi kentällä? Missä riittää parantamista? 
Kaikessa riittää vielä valtavasti parannettavaa. Vahvuudet ehkä siinä, että oma pelaajatausta on vielä aika vahvasti muistissa. Pystyn vähän aistimaan sitä, että kuinka paljon tietyissä tilanteissa on järkevää kiristää ja milloin on hyvä löysätä. Ei vain jumita siihen omaan suunnitelmaan, minkä on tehnyt, jos aistii, ettei joukkue ole henkisesti/fyysisesti ollenkaan siihen valmis. 

Welhoissa on tapana ollut keksiä mitä erikoisempia lempinimiä, joko tällainen keksitty ja mikä on tarina nimen takaa? 
Haha. Kyllähän se Kose jonkun tänään Kotkalla heitti, mutta jätetään se nyt tällä kertaa joukkueen sisäiseksi hassutteluksi. 

Mitä terveisiä lähetät kuopiolaisyleisölle? 
Pese hampaat aamuin illoin.

Reenipäiväkirja80 kiittää!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti