Reenipelit takana: voitto Josbasta

Kommentoi


Josba kaatui viimeisessä treenipelissä lukemin 3-4. Mahtava oli saada vihdoin voitto, kun monta kertaa tiukat pelit Josbaa vastaan on kääntynyt juuri toisin päin. Helposti voitto ei tullut ja välillä olimme pahastikin pesukoneessa. Onneksi kuitenkin Petri Lesch maalilla meidät mukana taistelussa voitosta. Tämän pelin jälkeen on mukava lähteä kohti kautta.

Oma peli ei vielä ole aivan kunnossa, mutta täytyy olla tyytyväinen voittoon ja siihen, että pelasimme ketjuja itsemme plussalle. Mukavaa kun viisikot alkavat piakkoin muotoutua, niin helpompi pelatakin tuttujen kavereiden kanssa.

Tänään palauttavana pelailuna pääsin mukaan SB Welhojen Nilsiän joukkueen harjoituspeliin Vehveä vastaan. Hieno peli Nilsiän legendaarisessa liikuntahallissa päättyi tasapeliin. Mukava oli päästä pelaamaan vanhojen pelikavereiden kanssa entiseen kotihalliin.

Nyt tämä viikonloppu huilataan ja mennään omatoimisesti. Ensiviikolla aika kääntää katseet jo sunnuntaihin, jolloin sarja pärähtää käyntiin kotiottelulla Limingan Niittomiehiä vastaan. Tästä se taas lähtee!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti