Treenipelit ja seuraristeily

Kommentoi
Eilen pelattiin reenipelit Kuopio-hallilla liigajoukkueita Josbaa ja OLS:sia vastaan. Peli ei vielä Welhoilla ollut kovinkaan valmista, mutta onneksi kauden alkuun on aikaa. 

Josbaa vastaan pelasimme mielestäni kelpo ottelun loppua lukuunottamatta. Lopussa kaveri tuli ohi osittain omaa tyhmyyttämme. 

OLS oli mielestäni kovempi vastus ja mielestäni heitä vastaan olimme pahemmin pesukoneessa. Myös oululaiset kääntivät peliä todella nopeasti. 

Loppujen lopuksi viikonlopusta jäi varmasti tärkeää dataa valmennukselle koskien lopullista joukkueen muodostumista. Ensi viikosta lähtien valmentaja Jani Lipsanen pääsee kunnolla työnteon makuun joukkueen kanssa, kun muuttaa paikkakunnalle. Hienoa saada viimein joukkue kasaan. 

Lauantaipäivä huipentui seuratyöntekijöiden ja edustusjoukkueiden yhteiseen risteilyyn Kallavedellä. Hieno tapahtuma täynnä mahtavia ihmisiä. Mielestäni tällaiset tapahtumat yhdistävät ja näitä tulisi olla ehdottomasti lisää. Kiitos järjestäjille ja mukana olleille.

Ensi viikolla taistellaan Welhojen kuninkuudesta, kun harjoituksissa on ohjelmassa testejä, sekä Welho-kunkku skabat. Viikko huipentuu lauantaina pidettävään finaalipäivään, jonka jälkeen on luvassa saunomista ja joukkueen yhdessäoloa. Hieno viikko tulossa!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti