Saanko esitellä: uudistunut Reenipäiväkirja80

6 kommenttia
Tässä sitä ollaan.

Miltäs näyttää?

Uudistunut Reenipäiväkirja80:n ulkoasu vihdoin julki. Täytyy lähipäivät tunnustella onko ongelmia vai vikoja, joita voi hioa vielä kuntoon. Toivotaan, että blogin runko toimii ja palvelee mahdollisimman hyvin itse sisältöä. Sponsorisopimukset mahdollisesti päivittyy tässä syksyn mittaan.

Tervetuloa, viihtykää!

6 kommenttia:

  1. Näyttääpi ihan tyylikkäältä uudistukselta.Mukava lueskella juttujasi näin entisenä aktiivi pelaajana.
    Jatka samaan malliin!!

    -Jake-

    VastaaPoista
  2. Hei,

    kiitos kommentistasi!

    Pyritään pysymään aktiivisena! :)

    VastaaPoista
  3. Moro, olis mukava kuulla teidän reeneistä. Miten treenaatte fysiikkaa, voimaa/kuntoa/koordinaatiota jne. Jos haluaisit jakaa vaikka tääl treenipäiväkirjassa nii junnutki näkis miten divaritasolla täytyy treenata, että pärjää :) Sitte olis mukava jos kertoisit hieman erilaisista harjotteista mitä teette treeneissä, ei tietty tarvii paljastaa taktiselta puolelta mitään, mutta esimerkiksi minkälaisia pallotteluharjotteita teette ja mihin niillä pyritään. Sivun ulkonäkö on mielestäni ihan hyvä..

    VastaaPoista
  4. Hei, kiitos kommentistasi.

    Fysiikkaa reenataan tässä vaiheessa kautta nopeusvoiman kautta. Tarkoitus olisi itse pistää hieman enemmänkin vielä perusvoimapunttia peliin, sillä se on todella hyvää jumppaa pitämään voimatasot ylhäällä kauden ajan. Koordinaatiotreenit on yleensä yhdistettyinä alkulämpimiin, tai joskus tulee tehtyä omatoimisena. Voisin tosiaan tuota reenaamista avata hieman syvemmin, jonkun postauksen kautta tässä syksymmällä :)!

    VastaaPoista
  5. Täälläkin ois kiinnostusta lukea hieman yksityiskohtaisemmin kerrottuna siitä miten treenaat. Itsekkin pelaan aktiivisesti ja olen miettinyt noita treenijuttuja, varsinkin kesän / syksyn osalta ennen kauden alkua, niin olisi mukava kuulla että miten tuolla tasolla treenataan.
    Tsemppiä Welhoille alkavaan kauteen!

    VastaaPoista
  6. Kiitti kommentistasi, pistetään korvan taakse! :)

    Kovasti on kysyttyä tuo kuinka treenaan, niin sitäpä täytyy hieman enemmän avata ja siitä enemmän kirjoitella. Pysykää kuulolla! :)

    VastaaPoista