Ennakot: SB Vaasa & Blue Fox

Kommentoi
Welhojen ensimmäiset vieraspelit alkavat. Koko alkukauden kotona pelanneena alkaa kaipaamaan jo vähän vierasreissujakin. Ensimmäiset vieraspelit ei paljon huikeammin voisi alkaakaan, sillä lauantaina Welhot kohtaavat Divaria johtavan SB Vaasan, sekä sunnuntaina kakkossijalla majailevan Blue Foxin. Tässä hieman ennakointia vierasreissuun:

SB Vaasa
Vaasa on rankattu varsin korkealla tänä vuonna ja joukkue on saanut todella mukavan lähdön kauteen. Kärkipaikka ja tappioita on tilillä vain kaksi. Viime kauden jälkimmäinen kohtaaminen jätti todella suuret kalavelat Vaasaan. Viime kaudella karsintapaikkahaaveiden kannalta tärkein ottelu mureni luokattomaan Vaasa-otteluun, jossa kotijoukkue pyyhki meillä kirjaimellisesti lattiaa. Tämä sytyttää kovasti revanssiin!

Vaasan joukkueesta kannattaa ehdottomasti seurata Joona Kukkoa, joka valittiin Divarin viime kuun pelaajaksi. Pistepörssin kakkosena tehoilla 10+16=26 ja K-Rauta-pörssissäkin muutama piste.

Blue Fox
Hienoa päästä pelaamaan Divarin parhaan kotiyleisön eteen. Tietenkin haastava paikka, mutta aina sytyttää päästä pelaamaan täysille katsomoille. Mikään ei ole hienompi tunne, kun hiljentää täpötäysi halli maalin jälkeen.

Mutta sitten asiaan.

Viime kaudella Blue Fox oli molemmissa kohtaamisissa meitä vanhempi. Näissä peleissä näkyi varsin vahvasti isät vastaan pojat-asetelma, meidän ollessa poikien puolella. Tänä vuonna pojat on kuitenkin vuoden vanhempia ja isät mahdollisesti vuoden raihnaisempia? Alkukauden perusteella Blue Foxin konkareista on raihnaisuus kyllä kaukana. Sarjan kakkospaikka ja Vaasan tavoin vain kaksi tappiota joukkueella. Hienoa päästä haastamaan tämä joukkue heidän kotikentällään!

Blue Foxista kannattaa seurata tietenkin Johnny Ojalaa. Aiemmin liigaa tahkonnut pelimies on jälleen kovassa kunnossa, pistepörssissä 4. sija tehoin 12+11=23.

SB Welhot
Welhot odottavat jo kovasti vieraspelejä. Kotipeleistä saatiin pienehkö ähky, joten reissaamaan tottunut joukkue innokkaana odottaa ensimmäistä pelireissuaan. Alkukauden harjoituspeleissäkään ei kovin pitkiä reissuja kertynyt, joten näillä reissuilla joukkue viimeistään yhtenäistyy. Viime kauden vieraskiertueista on varsin hyviä muistoja, eikä tänäkään vuonna nämä reissut ole mitään luokkaretkiä.

Welhoista kannattaa seurata ehdottomasti maalille paluun tehnyttä Petri Leschiä. Viime viikonloppuna paluu maalille ja vain yksi päästetty maali. Myös K-rauta-pörssissä hyvin pärjännyttä, kokoonpanoon sairasteluista palaavaa Riku Tuonosta kannatta seurata.

La 16.11.2013 Klo 16:00 SB Vaasa - SB Welhot Botniahalli
Su 17.11.2013 Klo 16:00 Blue Fox - SB Welhot Tähtihalli

0 kommenttia:

Lähetä kommentti