Arkistojen kätköistä: pelipaitoja

2 kommenttia

Olen säilyttänyt kaikki salibandyn pelipaitani. Nilsiässä käydessä vanhempien ja perheen luona kaapista tuli kaivettua kaikki SB Savon aikaiset pelipaitani. Myös pari Kooveen a-junnujen paitaa löytyi. Loput pelipaidat taitaa olla Kuopiossa.

Minusta hienoa säilyttää pelipaidat, varsinkin jos ura joskus veisi vielä pidemmällekin!

Nyt ohjelmassa pari lepopäivää, mutta täytyy koittaa pitää päivät silti aktiivisina. Luvassa siis mm. ulkoilua. Ranne ja polvi on hieman ottanut osumaa, jotka täytyy parannella kuntoon. Ensiviikolla tähtäimet viritelläänkin sitten viikonlopun otteluun, joka onkin viimeinen kotiottelu ennen joulua.

Pysytään kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Hei! En ole varma oletko jo kertonut mutta olisi hauska tietää miten/mistä sait kipinän aikoinaan salibandyyn ja ketkä ovat esikuviasi? Tee vaikka bloggaus aiheesta :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiitos kommentistasi, mielenkiintoinen kysymys!

    Tuosta voisin tosiaan kirjoittaa pidemmänkin tekstin. Kuitenkin lyhyesti sanottuna kävin ekalla luokalla sählykerhossa, jonka jälkeen salibandy sitten jäi hetkeksi. Ala-asteen puolen välin jälkeen lähdin taas mukaan Nilsiässä pelihommiin, ja siitä se kipinä syntyi. Voisin kirjoittaa urastani ja siihen vaikuttaneistä henkilöistä enemmän tekstiä, kunhan joudan! :)

    VastaaPoista