5-9

Kommentoi

Tämän kauden vieraspelien pistetili avattu! Tampereella SB Welhot oli Ilvestä väkevämpi lukemin 5-9. Kommentit ja ajatukset pelistä:

-Aluksi tuntui, että mennään menojaan, mutta toisen erän jäähyilymme toi kaverin mukaan peliin. Turhaan teimme turhan vaikean ottelun tästä. Jos haluamme olla sarjan paras joukkue, täytyy pystyä esittämään kypsenpää peliä!

-Kapteeni Jarno Nikulainen palasi rosteriin tehokkaana. Yksi maali ja plus/miinus-tilastot tietenkin plussalla. Myöskin oli tosi mukavaa ja tuttua pelata jälleen Jarpin ja Leksin kanssa. Myös ykköspakkipari on pelannu vakuuttavasti ainakin tehojen valoissa viime aikoina.

-Mielenkiintoista oli valmentajamme Mikko Tiihosen puuttuminen Welhojen rosterista, ja näin ollen valmennusvastuussa oli kakkosvalmentaja Pasi Purhonen. Pasi hoiti homman hyvin ja toi sen tuliaisena, mitä häneltä tilattiin. 2 pistettä.

-Oma peli parempaa kuin viikko sitten, ja oltiinhan valmistautumiseen panostettukin, mutta parempaan on pystyttävä. Muutama tyhmä virhe ja yhdestä vastustaja mm. rankaisi maalilla. Noh, turha virheitä miettiä, mutta sieltä virtaa taas tekemiseen ja katseet ensiviikonloppuun.

Huomenna palautellaan ja ensiviikolla valmistaudutaan M-Team otteluun. Parempaan on pystyttävä.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti