8-5

Kommentoi

Tähtihalli tarjosi viihdyttävän ottelun, mutta Welhot eivät saaneet avattua pistetiliä vielä vieraspeleistä. Blue Fox oli jännärissä parempi lopulta lukemin 8-5. Tässä päällimmäiset fiilikset:

-Hieno ottelutapahtuma kaiken kaikkiaan. Tupa täynnä, ja katsomossa kova meteli. Ottelu oli kolmannessa erässä tosi tasainen kun päästiin tasoihin, sen jälkeen kaveri karkasi eikä saatu enää kiinni.

-Vastustaja on kyllä hyvä tahdittamaan peliä. Aina kun meinattiin saada flowta päälle, niin vastustaja sai katkaistua sitä juuri silloin pitkillä tuomarikeskusteluilla, sekä loukkaantumisilla. Tässä onnistuivat. Kaikkia kunnia muutenkin heille, ei oltu riittävän hyviä tänään.

-Ottelun kuumimmat pelaajat mielestäni Foxien Johnny Ojala, joka taisi paukutella mukavan määrän syöttöjä. Myös hankinta Tero Saaristo on aloittanut kauden hyvin ja päässyt hyvin pisteiden makuun. Meiltä Niko Mäkinen oli kuumana muutamalla maalillaan.

-Itselläni henkilökohtaisesti viikonloppu oli täysi floppi. Kolme lampaan takapuolta kyllä ansaitsen. Pitäisi pystyä ehdottomasti parenpaan, varsinkin kun kyse oli sarjan huippumatseista. Syö miestä ja töitä täytyy tehdä vielä paremmin jos haluaa juhlia pelien jälkeen!

Nyt matkalla kotiin. Turvallista matkaa meille!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti