Ennakko: Ilves - SB Welhot

Kommentoi
Pelipäivää edeltävä päivä kului muun muassa Welhojen mainosmateriaalien kuvauksissa.

Vieraspelit jatkuvat. Lauantaina kiukkuinen Welhot matkaavat jälleen ja kohteena on tällä kertaa Tampere ja vastustajana perinteikkään historian seurana omaava Ilves. Tässä hieman ennakointia viikonlopun kamppailuun:

Ärsyyntetyt joukkueet kohtaavat
Kaksi joukkuetta, jotka ovat pelanneet ennakointiin nähden alakanttiin, kohtaavat lauantaina. Ilves oli viime kauden liigajoukkue, joka tyhjeni lähes olemattomiin kesän aikana. Alkukausi on mennyt penkin alle ja pahasti, mutta huhujen mukaan Tampereella tapahtunut mahdollisesti jonkinlaista liikehdintää vanhojen konkareiden suhteen? Saa nähdä ketä sieltä vastaan tulee.

Welhoja ärsytettiin viime viikonloppuna pahasti, kun Pohjanmaan reissu ei tuonut yhtään pistettä. Peli ei varsinaisesti ole Welhoilla ollut hukassa, mutta terävin kärki puuttuu, jolla kärkikamppailut olisivat ratkenneet kuopiolaisten hyväksi. Näimpä viime aikaisten esitysten perusteella ei ole varaa minkäänlaiseen takin aukomiseen, vaan täytyy lähteä nöyrin mielin vaihto kerrallaan.

Paluu Tampereelle
Mielenkiintoista päästä pelaamaan Tampereelle. Reilu kaksi vuotta sitten muutin Tampereelta pois, enkä siellä ole sen jälkeen käynyt kuin huoltoasemalla ohikulkumatkalla. Huikeaa päästä pelaamaan, varsinkin jos jokunen tuttu olisi vastassa tai katsomossa.

Seuraa heitä:
Ilveksen joukkueesta kannattaa seurata vanhaa pelikaveriani Sami Ärligiä. Muutama vuosi sitten Sami oli sähäkkä ja kovaluinen puolustaja, saa nähdä miten on mies muuttunut. Farmipelaajat Lauri Hannelius ja Joona Nieminen ovat pelatessaan seuraamisen arvoisia.

Welhoilta kannattaa katseet suunnata ehdottomasti kentille paluun tekevään kapteeniin Jarno Nikulaiseen. Pitkän tauon jälkeen taas pelikentillä ja tuo varmasti huikean lisän niin henkiselle puolelle, kuin pelikentälle. Huippua saada "Jarppi" taas kehiin. Myös toinen seuraamisen arvoinen pelimies on Heikki "Hessu" Koivisto, joka on ollut varsin pirteä viime aikoina.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti