5-6 voitto

Kommentoi

Voittaminen tuntuu uskomattoman hyvältä ja varsinkin vieraskentällä! Tässä päivän pelin kuumat perunat:

-ex-M-teamilaiset Niko Mäkinen ja Petri Lesch olivat entisellä kotikentällään liekeissä. Pete piti joukkuetta pystyssä ottaen pari gamesaveria ja Niko iski pari pistettä sekä näytti muutenkin kaapin paikan alakerrassa.

-Paluun tehnyt kapteeni Jarno Nikulainen jatkoi pisteputkeaan. Hienoa, että pitkän tauon jälkeen Jarppi saanut hyvän lähdön jälleen peleihin. Myös Juha Airaksinen pelasi todella mallikkaasti "uudella vanhalla" pelipaikalla, puolustajana.

-M-team oli todella vahva, varsinkin heidän ykkösketju. Aikalisän jälkeen saivat nopeat maalit joilla pääsivät peliin mukaan, vaikka olimme jo karanneet muutaman maalin johtoon. Kuitenkin tiivis puolustus toi lopulta pisteet Kuopioon.

-Oma tekeminen ei tyydytä, mutta ketjulla kulkee ja voittoja tulee niin täytyy olla tyytyväinen. Itse kyllä pitää pystyä parantamaan. Ensi viikonloppuna huilataan ja parin viikon päästä olisi tuplapelit vielä vieraissa ennen joulutaukoa.

-Welhofaneja oli katsomoon löytynyt todella mukavasti ja suuri kiitos sinne katsomon puolelle! Sydäntä lämmittää pelata vieraissa, kun faneja löytyy vieraskatsomoista.

Mutta nyt hetki iisisti ja nautitaan voitosta, sen jälkee vasta katseet parin viikon päähän.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti