Ennakko: SB Welhot - Steelers

Kommentoi


Kolmen viikon pelitön tauko Welhojen osalta ohi. Isänpäivänä, ensi sunnuntaina pelit jatkuvat kun Steelers tulee mittaamaan kuopiolaisten kunnon. Tässä ennakointia otteluun:

Keskikastin kamppailu
Kumpikaan joukkue ei ole aloittanut kauttaan erikoisen vahvasti. Steelers yhden ottelun enemmän pelanneena löytyy keskikastin loppupuolelta, kun taas Welhot aikalailla sarjataulukon keskeltä. Erikoista on, että Welhot on kompuroinut sarjataulukossa alempana oleville porukoille kuten LaSBille, PSS:lle ja FBC Turulle. Steelers on hävinnyt alempana sarjataulukossa oleville LaSBille ja PSS:lle, sekä kolmella heitä ylempänä olevalla joukkueelle.

Lomalta paluu vs. ottelusuma
Welhojen viimeisimmät ottelut ovat kolmen viikon takaa, kun taas Steelers pelasi viime viikonloppuna tuplaviikonlopun. Mielenkiintoista nähdä, kun lomalta palaava joukkue ja tiukassa ottelusumassa olevat joukkueet kohtaavat. Steelerssillä ensiviikollakin jo keskiviikkona seuraava peli.

Kuumat pelaajat
Steelerssiltä kannattaa seurata vanhaa kunnon Risto Parikkaa, joka on kerryttänyt alkukauden aikana mukavat 12+5=17 tehot. Ville Lastikka ja Aleksenteri Ihalainen hyvin kompannut Parikkaa.

Welhoilta kannattaa katseet kiinnittää kokoonpanoon palaavaa Juha Airaksista. Nilsiässä 2.divaria viimekaudella pelannut pelimies alkaa lämpenemään kauden edetessä. Myös oma palomiehemme Niko Mäkinen alkaa sopeutua Savoon!

Sunnuntaina tämän vuoden viimeinen kotiottelu, pistetäänhän halli täyteen!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti