Ennakko: M-Team - SB Welhot

Kommentoi
Welhojen vierasputki jatkuu. Viikonloppuna kuopiolaisjoukkue matkaa Helsinkiin mittaamaan M-Teamin kunnon. Tässä ennakointia lauantain kamppailusta.

M-Teamin alkukausi on mennyt aika odotusten mukaan. Joukkue veikkailtiin aikalailla keskikastin joukkueeksi, ja sieltä se joukkue löytyykin kuten Welhot. M-team on Welhoja kaksi pistettä jäljessä, mutta heillä on pari ottelua vähemmän pelaamatta.

Viime kauden kohtaamiset olivat erittäin tiukkoja.Welhot veivät pidemmän korren viimeksi Helsingissä ottelussa, joka ratkesi vasta jatkoajalla. Kuopiossa taas pisteet jouduttiin jakamaan tasapelin vuoksi. Eli erittäin tiukkaa ottelua varmasti luvassa lauantaina salibandyn ystäville!

Erikoista ottelusta tekee se, että meillä pelaa kaksi entistä M-Teamin pelaajaa. Maalivahtimme Petri Lesch ennen welhoihin saapumista pelasi helsinkiläisjoukkueessa, samoin kuten Niko Mäkinen. Hieno ottelu tulossa varmasti heille, kun saavat kohdata entisen joukkueensa.

Seuraa heitä:
M-Teamista kannattaa ehdottomasti seurata Riku Reunamäkeä. Taitava ja tehokas pelimies on K-Rautapörssin kärjessä, ja pisteitäki pelimiehelle kertyny 19+3=22. Reunamäki löysi viime vuonna Kuopiossa riitapukarikseen Welhojen ärhäkän sentterin Janne Pitkäsen, saa nähdä kumpi vie lauantaina pidemmän Korren.

Welhoista kannattaa seurata hirvittävässä iskussa olevaa ykköspakkiparia Jonni Koskista ja Niko Mäkistä. Pojilla on tehoja tullut hyvään tahtiin ja heillä on isännän otteet puolustuspäässä. Myös kapteeni Jarno Nikulainen lämpenee lämpenemistään.

Toivottavasti Welhofanit löytävät hallille! Mahtavaa ollut pelata aiempina kausina muun muassa Helsingissä, kun hallille on löytänyt moni Welhojen kannattaja! Kiitos teille!


0 kommenttia:

Lähetä kommentti