Voitto Pisabasta

Kommentoi
Treenipelit saatiin käyntiin hyvällä sykkeellä ja tuloksena 11-8 voitto Pisabasta. Peli ei vielä näyttänyt kovinkaan valmiilta, varsinkaan pallollisen pelin osalta. Myös turhan helppoja annettiin kaverille, niinpä loppu tulos näyttää noinkin tiukalta.

Pisaban pelityyli yllätti kovasti
Pieksämäen Salibandy on joukkueena itselleni varsin tuntematon, mutta SB Savon C-junnuja valmentaessa kohdattiin Pisaba useasti. Silloin Pisaban junnujen peli oli mallikasta, ja perustui pelaajien taitoon. Pallo liikkui välillä todellakin näyttävästi. Juuri samantapaista joukkuetta odotin heidän edustusjoukkueestakin, mutta toisin kävi. Pisaban avauspelaaminen perustui korkeisiin kaaripalloihin, ja pallollisessa pelissä pallo liikkui hitaasti.

Toisaalta myös meidän "paremmat jalat" saattoi aiheuttaa heille kiirettä pallon kanssa ja sitä myötä huonot ratkaisut sekä korkeat kaaripallo avaukset. Meidän huonoutta kyllä, se että pääsivät rokottamaan turhan monesti kaaripallo avauksen jälkeen.

Hyvillä fiiliksillä kohti kautta
Voitto on aina voitto, ja se tuo hyvän mielen. Omasta joukkueesta mainittavan arvoisia olisi Jukka Pellinen, joka paukutti arvostettavat 4+0 tehot. Myös ketjukaverini Tero "Josse" Korhonen pelasi pirteän ja tehokkaan pelin tehoin 2+1. Kuitenkin pelissä löytyy paljon parantamista, ja onneksi kauden alkuun on vielä aikaa.

Linkki otteluraporttiin, tilastoihin sekä maalikoosteeseen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti