Peliä pelin perään

Kommentoi
Rankka viikko sai mahtavan päätöksen, kun saimme jatkopaikan Suomen Cupissa. Viikko oltiin treenattu lujaa, sekä omitoimisia harjoituksia sain vedettyä tosi hyvin kevyen kouluviikon ohella. Perjantaina pelattiin vielä täysimittainen reenipeli E-KIä vastaan.

Tiukka tappio Etelä-Kuopion Ilvekselle
Lähdettiin kaatamaan paikallisvastustaja E-KIä neljällä kentällä, hieman säästellen jalkoja lauantain Cup pelejä varten. Ajoittain hyvää pallollista peliä, mutta meidän kenttä ei saanut oikein tulosta aikaiseksi. Kaataminen jäi kuitenkin haaveeksi, sillä E-KI iski terävästi vastaan ja lopputulos oli 8-9 (6-5,1-0,1-4) E-KI:lle.

Tiukemmalla peluutuksella ja terävyydellä tulos olisi voinut olla toinen, mutta turha jossitella.
KSS:n sivujen juttu aiheesta
Jari Turusen kuva-albumi pelistä

Suomen Cupista jatkopaikka
Lauantain Suomen Cupin toisen kierroksen turnaus pelattiin Iisalmessa. Tuliaisena reissusta 2 voittoa ja 1 tasapeli:

SB Welhot - Cremasters 6 - 2 (2-0,1-2,3-0)
SB Welhot - Salpa 2 - 2 (0-0,2-2,0-0)
SB Welhot - FBI 7 - 0 (0-0,3-0,4-0)

Fiilikset Cup-peleistä: "Kenttämme peli ei lähtenyt aluksi kulkemaan kuten olisi pitänyt. Pari vilttikomennusta pelin aikana sai kuitenkin kenttämme heräämään ja jo ensimmäisessä pelissä päästiin maalien makuun. Muissa peleissä peli oli aika ailahtelevaa. Avauspelaaminen tökki turhan usein, sekä hyökkäysalueella jäätiin turhaan vaarattomille sektoreille pyörimään. Tässä asiassa kuitenkin pystyn katsomaan vaan peiliin! Dramatiikkaa päivään tarjosi myös Jukka Pellisen ylikäyrä lapa, jonka FBI mittautti viimeisessä ottelussa.

Tietysti hyvinä asioina voi sanoa, että päästiin maalien makuun ja voittamisen makuun. Tasapeli Salpaa vastaan ei syletä niin paljon kun jatkopaikka hoidettiin kuitenkin itsellemme. Turnausmuotoiset pelit vaikka pelataan lyhyellä ja juoksevalla peliajalla, niin vaativat paljon enemmän normaaleihin peleihin verrattuna. Joka peliin täytyy olla valmis ja lämmitelty! Turnauspäivä oli rankka.

Voittaminen ja onnistuminen mahtava tunne!!"
KSS:n sivujen juttu aiheesta

0 kommenttia:

Lähetä kommentti