Vastustajat puntarissa 1/3

Kommentoi
Kauden alku lähenee, niinpä aika pureutua ensikauden vastustajiin. Alla omat näkemykseni joukkueista, joista ei ole hirveästi tietoa. Mielipiteet perustuvat omaan tuntumaan ja kuulopuheisiin/nettijuttuihin joukkueista. Ensimmäisessä osassa joukkueet, jotka mielestäni taistelevat karsintapaikasta:

Ainesta karsintoihin:

LEBA-96
Kovasti koko kesän harjoitellut joukkue tavoittelee varmasti joukkoa jatkopeleihin. Josban entisistä junioreita ja taitavia omia junioreita sisältävä porukka pelaa ilmeisesti varsin liikkuvaa salibandyä.

Seuraa heitä: Jani Ruotsalainen: vanha pelikaverini SB Savon ajoilta pelaa tilanteen kuin tilanteen aina sata lasissa. Mahtava pelimies pysyessään kunnossa. Teemu Tuhkanen, Mikael Ahponen ja Jesse Reijonen: kolme mainitsemisen arvoista pelaajaa. Entisiä Josban junioreita ja varmasti vaarallisia kakkosdivarissa


SALPA
Kokenut joukkue täynnä vanhoja kehäkettuja Kuopion Welhojen ja KSS:n divariajoilta. Taito ja kokemus huippuluokkaa. Riittääkö materiaalin leveys, sillä harjoitus otteluissa nähty varsin vähän pelaajia?

Seuraa heitä: Leo Lyytinen ja Antti Siponen: Juniorivuosieni idolini pelaavat samassa joukkueessa ja tulos on parhaimmillaan NÄYTTÄVÄÄ salibandyä.


E-KI
Paikallisvastustaja E-KI:llä on hyvä nippu kokemusta ja rivimiehiä höystettynä muutamalla junnulla. Viimekaudella hyviä jaksoja, mutta myös huonoja jaksoja pelien suhteen. Joko tasaisempaa esitystä luvassa?

Seuraa heitä: Simo Väänänen, Raine Pirinen ja Tuomas Nyyssönen: SB Savon aikaisia joukkuekavereita. Simo löytänyt kuulopuheiden perusteella uuden vaihteen päälle pakin tontilta. Raine on pallollinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan paikalla kuin paikalla, ilmeisesti nykyään puolustuksessa? Tuomas taas on loistavassa fyysisessä kunnossa oleva sniperi.


CREMASTERS
Toinen konkariporukka, jonka kokemus saa nöyräksi. Yllättävän vaaraton hyökkäys kuitenkin harjoituspelien perusteella.

Seuraa heitä: Sami Matikainen: mahtava puolustaja,uskomattoman dominoiva pelaaja.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti