Vastustajat puntarissa 3/3

Kommentoi
Viimeisenä tarkkailussa häntäpään joukkueet. 

Peräpää:

FBI
Iisalmen salibandy-ylpeydellä on yhdet alueen parhaimmista puitteista pelata ja harjoitella salibandya. Kuitenkaan buumi ei ole vielä vienyt joukkuetta sarjan kärkipäähän, enkä jaksa uskoa että potku riittää tänäkään vuonna. Joukkueen usko itseen on kova ja joukkuetta hehkutetaan nettisivuilla olevan kauden aikana kovempi kuin koskaan aikaisemmin. Kuitenkin Suomen Cupissa näkemäni perusteella on Iisalmen pojilla paljon tekemistä noustakseen korkeammille sijoille sarjassa.

Seuraa heitä: Elmeri Miettinen: Oli mukana nuorempana Pikku Pohjola leireillä samaan aikaan kanssani, sekä junioreissa kova pistemies. Viime aikoina ollut vähän hiljaisempaa. Olisiko nyt aika nousta miesten peleissä ratkaisijaksi?


VARTA
Varta menetti ilmeisesti 3 parasta pistemiesteen muihin joukkueisiin, niimpä veikkaisin vaikeata kautta Varkautelaisille. Alasarjoista ilmeisesti saatu vahvistuksia, mutta en usko potkun riittävän korkeille sijoille. Uskoisin taistelevan putoamista vastaan.

Seuraa heitä: Juha-Matti Hokka. Kehuttu pelimies palstoilla.


KLC
Itselle taas vähemmän tunnettu KLC taistelee Vartan ja FBI:n tavoin putoamista vastaan. Joukkue menettänyt ilmeisesti paljon avainpelaajiaan, ja näin ollen heillä tulee olemaan nuori joukkue kaudella.

Seuraa heitä: Mikko Hallikainen. Kehuttu pelimies muilla palstoilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti