Vastustajat puntarissa 2/3

Kommentoi
Vastustajien puntaroinnissa seuraavaksi vuorossa keskikastin joukkueet. 

Keskikastia:

SB Welhot Nilsiä
Kasvattajaseurani SB Savon edustusjoukkueen pohjalta muokkautunut joukkue on mielenkiintoinen tapaus sarjassa. Parhaimmillaan joukkue pystyy yltämään karsintoihin, mutta toisaalta edessä voi olla myös vaikeampi kausi. Jukka Ruotsalaisen lähdettyä Porvooseen paletti on ollut hieman sekavampi. Kesäharjoittelu ei ole ollut hyvää ja joukkueen rinki vaikuttaa aika pieneltä. Kokemusta löytyy mm. Antti Kurosen, Juha Turusen ja maalivahti Joni Miettisen harteilta, höystettynä muutamalla hyvällä juniorilla. Mikäli saavat mukaan huhutut Esko Martikaisen ja Ville Paldaniuksen, niin mahdollisuudet jopa karsintoihin, mutta nykyisellä rosterilla veikkaan joukkueen jäävän keskikastin joukkueeksi.

Seuraa heitä: NILSIÄN KOTIHALLI&YLEISÖ: pieni halli, jossa tunnelmaa pelata! Tommi Taskinen: Todella taitava pikkuveljeni, joka on mennyt pituudessa minusta ohi, mutta entäs pelillisesti?


PISABA
Pieksämäen salibandybuumi ehkä kokenut hieman laskua. Pisaballa on usean vuoden ajan löytynyt taitavia nuoria pelaajia, mutta kauden alla pelaamamme harjoituspeli heitä vastaan ei vakuuttanut minua. Joukkueemme kapteenin Jarno "Jarppi" Nikulaisen siirtyminen Pisabasta meille lienee ollut kova isku Pisaban joukkueelle?

Seuraa heitä: Henri Tarvainen. Itselle tuntematon, netissä ylistetty.


COACH TEAM
Hieman tuntemattomampi joukkue itselle. Ilmeisesti lahjakkaita junioreita nostettu miehiin mukaan sekä ykkösvitjaa on ylistetty muiden ennakoissa.

Seuraa heitä: ykkösketju Joni Kortelainen-Petri Ruotsalainen-Toni Saarelainen, netissä ylistetty ykkösketju.


PYU
Myös Coach Teamin tavoin junioreita nostettu Pyhäselän joukkueen mukaan. Kuitenkin tahtipuikkoa ainakin kotiotteluissa varmasti heiluttelee kokeneempi kaarti Markus Ketosen ja Jani Kososen johdolla.

Seuraa heitä: Markus Ketonen ja Jani Kosonen. Huikea määrä liigakokemusta näillä herroilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti