Ennakko Suomen Cup: LEBA 96 - SB WELHOT

2 kommenttia
Sunnuntaina 2.10 SB Welhot matkustavat Suomen Cupin 3:lla kierroksella Kontiolahdella Leban vieraiksi. Joukkueet kohtaavat kaksi kertaa lyhyen ajan sisään kun Suomen Cupin ottelun lisäksi he kohtaavat sarjapelissä Kuopiossa jo seuraavana torstaina 6.10. Otan taas muutamia vertailukohtia/taistelupareja, joiden pohjalta ennakoin tulevaa Cup-ottelua.

Leban ensimmäisestä pelistä voitto VS Welhoilla tappio
Welhot hävisivät ensimmäisen pelin seuran toista edustusjoukkuetta vastaan torstaina lukemin 4-5. Welhojen peli ei ollut niin hyvällä mallilla kuin se olisi voinut olla. Hyökkäyspelaaminen lähti rullaamaan vasta viimeisellä kymmenellä minuutilla maalien muodossa. Hyvä nousu pelin lopussa, mutta ei riittänyt torstaina. Leba taas voitti vakuuttavasti tänä iltana VarTan lukemin 15-5 ja sai varmasti hyvän alun kauteen.

Joensuun alueen nuoriso VS Savon alueen nuoriso
Molemmat joukkueet ovat varsin nuoria joukkueita. Leban ensimmäisessä pelissä 4:llä pisteellä juhlineet Jaakko Sariola, Jesse Reijonen ja Mikael Ahponen ovat kaikki syntyneet -89 tai -90. Taitavia kavereita, jotka itselle tuttuja juniorivuosilta. Welhojen nuoriso-osastosta voisi mainita Janne Pitkäsen, Mikko Holopaisen ja Mikko Nenosen, jotka ovat ottaneet ykkösnyrkin haltuunsa muutaman kokeneemman kaverin kera.

Lari Lähdesmäki VS Asko Väänänen
Konkarikaartin pelaajista otetaan suurennuslasin alle 80-luvun alkupäässä syntyneet Lari Lähdesmäki ja Asko Väänänen. Hieman erityyliset pelaajat kyseessä. Lähdesmäki on pieni ja nopea pelaaja, joka nopeudellaan pärjäsi varsin hyvin korkeammillakin sarjatasoilla. Asko taas pitkä ja kovakuntoinen pelimies. Kumman joukkueen konkarikaarti saa sytytettyä nuoret pelaamaan?

Juri Jolkkonen VS Mikko Tiihonen
Molemmista joukkueista löytyy tavoitteelliset valmentajat. Juri Jolkkonen sanoo tavoitteekseen nostaa Leba kahden vuoden sisällä divariin. Myös Tiihonen Welhojen kanssa mielii karsintoihin. Joukkueet haluavat kehittää nuoria kovasti ja ovat sarjassa ilmeisesti eniten harjoittelevat joukkueet. Kumpi tässä onnistuu paremmin?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen ennakko jossa ei mainita Teemu Tuhkasen nimeä. Herrasta puheenollen tänään olin seuraamassa kaverin otteita ja istui koko pelin katsomossa. Liekköhän kaveri on sunnuntain Cupin ottelussa Olli teitä vastaan? Mahtava ottelu luvassa!

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentista. Tuhkasen Teemulla ei ilmeisesti ollut lisenssi vielä tänään kunnossa, niimpä näin ollen ei ollut pelissä mukana.

    Tuhkanen sen verran mielenkiintoinen persoona, että helposti mainitaan ennakoihin. Mukava itsekin nähdä millaisen roolin Teemu on itselleen Lebasta löytänyt, kun tuttu kaveri kyseessä. Netissä ainakin paljon puhuttu miehestä.

    Uskoisin Tuhkasen olevan mukana Leban rosterissa sunnuntaina. :)

    VastaaPoista