Kuukauden pelaaja: Iiro Lankinen

Kommentoi

Welhojen faneja herkutellaan nyt toden teolla. Divarin helmikuun kuukauden pelaaja titteli meni tällä kertaa Kuopioon Welhojen Iiro Lankiselle. Tämän kunniaksi Iiro Lankisen haastattelu näin kolmannen karsintapelin aattona. Olkaa hyvät!

Miltä valinta kuukauden pelaajaksi tuntuu? 
Pakko myöntää että kyllä hieman yllätti, kun omastakin joukkueesta olisi voinut valita melkein kenet tahansa, mutta tietysti kaikinpuolin iloinen yllättys oli valinta.

Peli on kulkenut tällä kaudella sinulla todella hyvin. Mistä hyvä kevätvire on peräisin? 
Noh, isoin syy varmasti löytyy omista ketjukavereista. Kohta ollaan 2 kautta melkein samalla kentällä pelattu, niin kyllä siinä rupee jo toiset kentältä löytämään ja sitä kautta pelaaminen myös itellä on kulkenut. Ja tietysti kehitystä on tullut pitkin kautta hyvän valmennuksen ja laadukkaan reenin kautta, eikä loukkaantumisia ole ollut.

 

Karsinnat jatkuu. Voitot 1-1. Millaiselta vauhti tuntunut OLSsää vastaan? 
No onhan se vauhti hieman kovempaa kun divarin keskitasoon vertaa, mutta erityisesti pelit on paljon fyysisempiä kuin normaalisti ja sehän on vain hyvä asia. 

Millä lääkkeillä OLS kaatuu vielä kahdesti? 
Kyllä se kaatuu ihan vain sen takia että me halutaan tätä enemmän kun kaveri. Pistetään jalkaa liikkeelle ja vähän rytinää kaverin maalille seuraavissa peleissä astetta kovempaa, ni hyvä tulee. Pieniin asioihin tulee ratkeamaan, "Voittomaali Viinikainenhan" noita pelejä on tottunu ratkasemaan useamminkin. 

Kotiyleisöä oli hyvin paikalla ensimmäisessä karsintapelissä. Mikä oli fiilis pelata ja mitä terveisiä katsojille? 
Aivan mahtava fiilishän sellaisen yleisön edessä on pelata varsinkin kun kyseessä kotikaupunki ja paljon tuttuja katsomossa, niin antaahan se lisäkipinän näyttää parastaan joka kerta kun laatikkoon astuu. Eikun vaan jokainen kynnelle kykenevä kannustamaan Kuopion salibandy liigakartalle, että päästään ens vuonna nauttimaan siitäkin herkusta.

Kiitos Ipsu ja suuret onnittelut valinnasta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti