Ennakko: SB Welhot - OLS

Kommentoi
Tätä päivää Kuopiossa ollaan odotettu salibandypiireissä. Tulevana viikonloppuna SB Welhot tarjoavat kuopiolaiselle urheiluyleisölle herkkua koko rahan edestä, kun vastaan asettuu Oulun Luistinseura liigakarsintojen merkeissä. Tässä hieman ennakointia lauantain otteluun:

Aamu alkoi Radio Savon aamulla, jossa valmentajamme Mikko Tiihonen oli haastattelussa.

OLS
Oulussa Salibandyliigakausi oli hieman mollivoittoinen. Kauden aikana OLS saalisti 6 voittoa, 1 tasapeli ja 19 tappiota. Kuitenkin oululaiset pystyivät parhaimmillaan haastamaan aivan kärkipään porukoita, mistä kertoo esimerkiksi voitto Oilerssista loppukaudesta.

OLS on varsin nuori ja nopeajalkainen joukkue, kuten Welhotkin. Siksi uskon, että ottelusarjassa on tarjolla erittäin yleisöystävällistä peliä. Kauden alla pelasimme harjoitusottelussa OLSsia vastaan häviten niukasti. Kuitenkin molempien peli on kehittynyt paljon noista päivistä.

Oulun joukkueesta kannattaa seurata ennen kaikkea Valtteri Parviaista, joka on tehoillut reilulla piste/peli tahdilla kuluneella kaudella. Myös Ville Oksa on liukas kaveri, sekä joukkueen sisäisen syöttöpörssin haltija. Puolustajista mieleen on jäänyt Antti Nieminen, joka varsin näppärä kaveri käsistä ja sähäkkä jaloista.

Jarpin kanssa käytiin tänään Radio Kuopiossa juttusilla. 

SB Welhot
Welhot taisteli itsensä karsintoihin, vaikka välillä paikka kolmen parhaan joukossa näytti kaukaiselta haaveelta. Kuitenkin hieman muiden joukkueiden avustuksella lopulta paikka karsintoihin aukesi ja kuten aiemminkin tällä kaudella, jokaista peliä halutaan lähteä voittamaan.

Valmistautuminen tulevaan ottelusarjaan on ollut varsin hyvää. Media alkaa kiinnostumaan karsintojen kynnyksellä, mikä ei ole kuopiolaisryhmää haitannut, vaan antanut boostia enemmän tekemiseen. Loukkaantumistilannekin paranee päivä päivältä, kun runkosarjan loppupään pelejä huilanneet pelimiehet alkavat palaamaan rosteriin.

SB Welhojen joukkueesta kannattaa seurata ykkösketjua kokonaisuudessaan. Loppukautta kohti ykkösketju on kokenut pientä hienosäätöä. Puolustuksessa häärivät tutut Iirot, Pitkänen ja Lankinen. Lankinen namutteli runkosarjan viimeisessä ottelussa pari rankkaria sisään, sekä pari pistettä siihen kylkeen. Hyökkäyksessä ärhäkän Janne Pitkäsen laidoille on löydetty Tero "Josse" Korhonen ja Jarno "Jarppi" Nikulainen. Koko ketju on ollut varsin tehokkaalla päällä kauden viimeisissä otteluissa.


Huomenna se alkaa. Mahassa on ollut tavallista enemmän perhosia. Ehkä lomaviikon takia enemmän on ehtinyt asioita pohtimaankin. Toivottavasti lataus ei mene yli, vaan löytyy oikeanlainen rentous tekemiseen. 

Nyt jos koskaan kannattaa löytää katsomoon! Nähdään hallilla! 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti