Ennakko: OLS - Welhot

Kommentoi
Kauden viimeinen peliviikonloppu edessä. Lauantaina lähdetään viimeisen kerran kohti Oulua, jonka lopputulos vaikuttaa siihen, pelataanko sunnuntaina vai ei. Tässä hieman ennakointia ennen viimeistä vieraspelireissua.

OLS
Oululaiset aloittivat karsinnat varsin kehnosti. Ensimmäinen vierailu Kuopioon oli pienimuotoinen kulttuurishokki Oululaisille häviten ensimmäisen kamppailunsa Welhoille selvin 8-4 lukemin. Tämän jälkeen oululaiset selvästi ryhdistäytyivät. Toinen ottelu olikin kuin ensimmäisen peilikuva ja kolmannessa ottelussa OLS sai tiukasti väännettyä pisteet Kuopiosta Ouluun.

2-1 tilanteesta siis jatkuu ennen viimeistä viikonloppua. Viimeisin peli näytti, että marginaalit joukkueiden välillä ovat äärimmäisen pienet. Oulussa ovat tehneet kotiläksyt todella huolella varsinkin peittopelaamisen sekä kääntöpelaamisen osalta, mitkä ovat tuottaneet Welhoille haasteita.

OLS:n joukkueen kovin pistemies kolmessa ensimmäisessä ottelussa on ollut oletetusti Valtteri Parviainen, joka paukutellut keskiarvoltaan pari pistettä per ottelu. Turulan Ville kompannut Parviaista hyvin viidellä tehopisteellä.

Welhot
Welhot aloittivat karsinnat todella väkevästi kotonaan. Tämän jälkeen Oulussa oli pienoinen konttaus, mutta Kuopiossa viimeisimmässä ottelussa taisteltiin tosissaan voitosta viimeiseen asti. 

Viimeisin Oulun reissu jäi ikävästi hampaankoloon, jota lähdetään huomenna puhdistamaan. Valmistautuminen tulevaan viikonloppuun on sujunut suunnitelmien mukaan. Palauttavaa harjoittelua, henkistä latautumista sekä palaveria lauantain taisteluun on ollut ohjelmassa. Ja kuten kaikki tietävät: voitolla kausi jatkuu vielä kerran Kuopiossa, häviöllä Speedoja etsimään kesää varten.

Welhojen joukkueesta tehokkain pelimies on yllättäen ensimmäisessä ottelussa 3 maalia paukuttanut Heikki Koivisto. Welhojen konkarikaarti ja runkosarjan ratkaisupelaajat ovat olleet karsintasarjassa todella näkymättömiä. Tehopuolustajien viivalaukaukset ovat olleet varsin peitettyinä. Pelien koventuessa ratkaisupelaajien rooli korostuu. Lankisen, Nikulaisen ja Viinikaisen panos joukkueelle äärimmäisen tärkeä. 

Myös pitkässä ottelusarjassa korostuu kuntopuoli. Molemmat joukkueet ovat tehneet kotiläksyt varsin hyvin kunnon osalta. Kestääkö kroppa loppuun asti?

Oma pelaaminen ei ole tyydyttänyt tehojen osalta. Kotipeleissä on ollut tontteja meidän kentällä varsin hyvin, mutta perille asti ei ole mennyt. Toisin sanoen olen pettynyt. Tehokkaampi täytyy olla!

Lauantaina jatkuu Oulussa Linnanmaan liikuntahallille klo 17.00!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti