Off-season

Kommentoi
Kausi ja varsinkin kauden loppu oli rankka. Kauden aikana elämä oli varsin kiireistä johtuen koulu- ja työhommien paljoudesta. Loppukaudesta erityisen rankan teki karsintasarjan häviäminen. Viimeiset viikot kaudesta elettiin kyllä salibandypelaajan unelma-aikaa: talviloma ja kevyet viikot koulussa mahdollistivat lähes ammattimaisen valmistautumisen peleihin. Viikot elettiin varsin "flow-tilassa", kun ajatukset pyörivät vain siinä, että seuraava matsi hoidetaan. Viimeisen matsin hävittyä olikin sitten todella tyhjä olo. Jäätiin jotenkin tyhjän päälle.

Nyt on viikko vietetty ylimenokautta. Pitkään aikaan en näin rennosti ole ottanut kauden loputtua. Treenimäärät vedetty aivan minimiin ja todellakin fiilispohjaiseksi. Ensi viikolla olisi kuitenkin tarkoitus taas alkaa vähän enemmän liikkumaan ja tutustuttaa itselle jälleen muutkin lajit kuin salibandy. Sulkapallo, jalkapallo, kuntosali, uimahalli ja lenkkipolut voisi ottaa taas mukaan kuvioihin.

Kevät on tulossa, ja varsin mielenkiintoista aikaa itsenikin osalta. Kesäksi täytyisi alkaa miettimään joko työharjoitteluja tai kesätöitä. Moni sanoo, että on jo myöhäistä, mutta eiköhän tästä vielä jotain järjesty. Asunnon irtisanominen kesäksi mahdollistaisi myös työharjoittelun suorittamisen jossain Kuopion ulkopuolellakin. Katsotaan mitä tulevan pitää!

Tämä kevät on osoittanut sen, että Kuopiossa olisi tilausta huippusalibandylle. Lähes 1100 silmäparia Kuopiohallissa lämmittää pelimiesten sydäntä todella paljon! Myös tuki niin myötä, kuin vastamäissä on tänä keväänä ollut todella mahtavaa monien sellaisten kavereiden toimesta, joista ei muuten paljoa kuulu. Hienoa, että salibandy on alkanut liikuttamaan Kuopiossa ihmisiä myös katsomoihin, eikä vain työpaikkavuoroilla.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti