Viikonlopun ennakointia, Savon Mafiaa ja fanitusta

2 kommenttia
Salibandyn täytteinen viikonloppu taas tulossa. Tässä hieman ennakointia tulevan viikonlopun vastustajista:

SBS Masku
-Masku aloitti kauden voittamalla Wirmon vieraille, mutta sitä seurasi tappio Erä akatemialle. Kahden pelin perusteella ei hyvin suuria johtopäätöksiä voi joukkueesta kuitenkaan vetää. Molemmat pelit ovat olleet tiukkoja ja olleet vain parin maalin erolla.

-Maskulla Jari Kaksonen on aloittanut syksyn pirteästi tehojen(4+1=5) valossa ja joukkueesta löytyy myös Rami Lehtola jota kannattaa seurata.

PSS
-Sunnuntaina vastaan asettuu PSS Porvoosta. Alkukausi on heillä lähtenyt varsin nihkeästi liikkelle kahdella tappiolla. Kuitenkin aliarviointiin ei ole varaa, sillä ensimmäinen ottelu heillä oli aivan sarjan kärkeen veikattua M-Teamia vastaan ja toinen keskikastin Blackbirdsiä vastaan. Myös historia PSS:ää vastaan muistuttaa, että sarjassa ei ole varaa lähteä otteluihin puolivaloilla.

-Kevin Nylund on ollut vireessä tehojen valoissa, samoin Miro Anttila.

SB Welhot
-Alkukausi pyörähtänyt kivasti käyntiin jatkoaikavoittojen kautta. Tietenkin pitää olla onnellinen, että tiukat pelit olemme saaneet käännettyä omaksi voitoksemme. Jatkoajalle kun mennään, niin siinä erot eivät ole aina kovin suuret.

-Alkukauden Welhoista ovat vahvasti aloittaneet ainakin Jonni Koskinen, joka viimeksi kotipelissä ratkaisi pelin jatkoajalla. Myös muuten Jonni on ollut puolustuspään kulmakivi. Myös pallotaituri Iiro Lankinen on ottanut pallollisen pelin tuttuun tapaan haltuun ja päässyt mukavasti nakuttelemaan pisteitäkin. Viime pelin jatkoaikamaalin niitannut Eero Vepsäläinen on myös lämpenemään päin.

Welhot mediassa aktiivisena
Welhot ovat olleet alkukaudesta mukavasti esillä. Myös Savon Mafia-blogi on ottanut Welhot käsittelyyn jutussaan. Käykäähän lukemassa, mukavaa juttua.

Tänään vaikka on lepopäivä treeneistä, niin ei salibandya pääse karkuun. Tarkoitus olisi lähteä fanimatkalle Pieksämäelle seuraamaan kun kakkosdivarin kamppailussa ottavat yhteen Pisaba ja Vehve. Paljon on entisiä pelikavereita kentällä varsinkin Vehven joukkueessa ja mukava on seurata pelejä myös katsomon puolelta. Viikonloppuna sitten mennään taas itse!


Welhot-SBS Masku lauantaina 4.10. klo 18.
Welhot-PSS sunnuntaina 5.10. klo 18.
Ottelut pelataan Kuopiohallilla.
Normaalihintainen lippu 10 €. Alennusryhmät 5 €. S-etukortilla 2 euron alennus normaalihintaisesti lipusta.

2 kommenttia: