Ennakko: SB Vaasa - SB Welhot

Kommentoi
Pelikassi valmiina huomista varten.

Viikonloppuna mennään taas Divaria kun Welhot matkustaa rannikolle hyvin kauden aloittaneen SB Vaasan vieraaksi. Tässä nopeat ennakoinnit sunnuntain alkuillan kamppailuun:

SB Vaasa
- Vaasa aloittanut kauden ennakoidun vahvasti. Yksi suosikkijoukkueista on saalistanut tähän mennessä kolme voittoa, yhden tasurin ja yhden tappion. Tappio tuli Vaasalla Loviisassa vieraskentällä jatkoajalla, joka tiedetään äärimmäisen haastavaksi paikaksi pelata.

- Vaasan kotikenttä on äärimmäisen paha paikka pelata. Joukkue ei ole hävinnyt kotonaan kertaakaan tällä kaudella. Myöskään Welhot eivät ole koskaan palanneet Vaasasta pisteiden kanssa takaisin. Paikka tiedetään siis ennakkoon äärimmäisen pahaksi kotiareenaksi juoksuratamaisine viivoineen.

- Kuumia pelaajia Vaasan joukkueesta on ehdottomasti 2 pistettä / peli vauhtia pisteitä nakuttanut Kari-Matti Viinamäki. Häntä on hyvin tukenut Janne Karvonen. Myös mainitsemisen arvoisia pelimiehiä on Joona Kukko ja Niko Mäkelä. 

SB Welhot
- Alkukausi lähti käsikirjoituksen mukaan, mutta sen jälkeen tie on kääntynyt tappioiden tielle. Kolme viimeisintä ottelua ovat olleet Welhoille erittäin vaikeita, joista ei ole kotiintuomisia Kuopioon jäänyt. Nyt olisikin sitten kasvojen pesun ja näytön paikka siltäkin osin, että näytettäisiin mikä meidän oikea tasomme on. 

- Pitkän ottelurupeaman päätteeksi Welholauma haki kiukkua pienen tauon jälkeen punttisalilta. Kroppaa on vähän herätelty sitä kautta valmiiksi viikonloppua varten. Kiukkua riittää.

- Welhoista kannattaa seurata erittäin tehokkaasti kauden aloittanutta Riku Tuonosta. Pisteitä mies on paukutellut 5+5 kuudessa ottelussa. Myös hänen pakkiparinsa Jonni Koskinen on päässyt mukavasti pisteiden makuun. Näiden lisäksi mielenkiinnolla odotan erittäin suurta gorillaa selästään karistelevaa Aleksi Viinikaista, että milloin mies pääsee pisteiden makuun. Aleksin tuntien kovasta duunistaan tunnettu kaveri syttyy usein silloin kun etsitään voittomaalille tekijää. Joko nyt viikonloppuna?

Tiukka pelirupeama saa hienon päätöksen huomenna, kun vastassa yksi sarjan pahimmista vastustajista. Mikäs sen mukavampaa kun päästä haastamaan heidät kotonaan. Nälkäinen Welhoryhmä odottaa reissua vesikielellä!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti