Ennakko: LNM - SB Welhot

Kommentoi
Pelipäivän aattoilta sujui tyttökaverin muuton parissa.


Tulevana viikonloppuna SB Welhot matkaavat Pohjoiseen Limingan Niittomiesten vieraaksi. Tässä hieman ennakointia lauantain kamppailuun.

- Niittomiehet ovat saalistaneet tähän mennessä 4 pistettä 7:stä ottelusta. Nousijajoukkueen arvokkaat päänahat ovat tulleet SBS Wirmolta ja Erä Akatemialta. Nekin kotonaan. Näin ollen Welhojen tulee nöyränä lähteä taistelemaan pisteistä Niittomiesten vieraiksi.

- Welhot saivat katkaistua muutaman ottelun tappioputken toissaviikonloppuna. Helpottava voitto Vaasasta tuli juuri oikeaan paikkaan ja Welhot pääsivät vapaan viikonlopun viettoon hieman huojentuneena. Tappiot palauttivat jollain tasolla maanpinnalle ja opettivat sitä kuuluisaa nöyryyttä. Myös työnteko ja nöyryys ovat olleet läsnä tämän viikon treeneissä, kun painettiin itseä ja kroppaa vastaan Kotkankalliolla Crossfit-tyylisessä treenissä.

- Limingan joukkueesta kannattaa seurata joukkueen kapteenia ja parasta pistemiestä Olli Tornbergia. OLS taustainen pelimies on paukutellut pisteitä reilu 1,5p/peli. Myös Marko Latvalehto ja Tero Tikkala ovat osuneet kiitettävästi. Welhoista kannattaa seurata tulikuumia Jonni Koskista ja Eero Vepsäläistä. Molemmat kaverit olivat suuressa roolissa viimeisimmässä vieraspelireissussa Vaasassa. Myös ykkösketjuun nostettu suurta King Kongia selästään karisteleva Aleksi Viinikainen on lämpenemään päin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti